Don McLean American Pie anyar ngenalaken ing World Tourism Network: Sampeyan diundang!

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Don McLean iku wong konco American Pie, a song generasi Amerika lan wong sing tresna Amerika appreciate.

Wong konco American Pie bakal njawab pitakonan dening World Tourism Network Anggota lan eTurboNews Pembaca ing Kamis, 20 Januari, lan sampeyan diundang!

Print Friendly, PDF & Email

Don McLean diundang dening Jaringan Pariwisata Dunia kanggo nggawa American Pie lan akeh liyane kanggo donya travel lan pariwisata.

Anggota WTN bakal bisa dadi bagéan saka Q&A diatur ing zoom dening eTurboNews. Don McLean uga bakal ngomong babagan jadwal 2022 mbesuk sing bakal nggawa dheweke menyang akeh kutha ing Amerika Serikat, Kanada, Eropa, lan Australia.

Anggota saka Networ Pariwisata Duniak njaluk prioritas kanggo takon pitakonan ing Q&A tuan rumah dening eTurboNews on Kamis, 20 Januari.

Don McLean minangka penghargaan Grammy Award, anggota Hall of Fame Penulis Lagu, panampa Penghargaan Prestasi Seumur Hidup BBC, lan hit "American Pie" dumunung ing Library of Congress National Recording Registry lan dijenengi 5 lagu paling dhuwur ing abad kaping 20. dening Recording Industry of America (RIAA).

Wong asli New York, Don McLean minangka salah sawijining penulis lagu sing paling dihormati lan dihormati ing sejarah Amerika. Sawise mbayar iuran ing adegan klub New York ing pungkasan taun 60-an, dheweke terus nyetak mega-hits kaya "Vincent (Starry, Starry Night)," "Castles in the Air" lan liya-liyane. Katalog lagu-lagune wis direkam dening Madonna, Garth Brooks, Josh Groban, Drake, "Weird Al" Yankovic, lan liya-liyane.

Ing 2015, manuskrip tulisan tangan McLean kanggo lirik "American Pie" dilelang dening Christies, adol luwih saka $1.2 Million. 2019 ngurmati Don kanthi bintang ing Las Vegas Walkway of Stars lan lagune "And I Love You So" minangka tema kanggo pesta Pangeran Harry lan Megan Markle.

Don entuk kontrak rekaman anyar karo Time-Life ing taun 2020, karo dheweke ngrilis katalog rekaman uga album anyar. 'Isih Playin' Favorit'. 2021 nggawa fitur "American Pie" Don ing Avengers ' Black randha lan film anyar Tom Hanks Finch. Don nampa bintang ing Hollywood Walk of Fame, ngrayakake ulang taun 50th saka "American Pie," nyathet versi lagu karo grup cappella Home Free, buku anak wis ditulis, lan liya-liyane!

Lan yen sampeyan mikir yen kedadeyan saya alon, ora kanggo Don McLean!

Nalika?

 Kamis, Januari 20, 2022

  • 08.00 esuk Hawaii
  • 09.00 Alaska
  • 10.00 SM | PST
  • 11.00 MST
  • 12.00 CST | Meksiko DF |
  • 1.00 EST | Jamaika | Peru | Ekuador | Kolombia
  • 2.00 pm Puerto Rico |
  • 3.00 pm Argentina | Brasil
  • 05.00 Cabo Verde
  • 06.00 pm UK | Irlandia | Portugal | Ghana | Sierra Leone
  • 07.00 pm Nigeria | Jerman | Italia | Tunisia
  • 08.00 pm Afrika Kidul | Mesir | Yunani | Yordania | Israel
  • 09.00 pm Kenya | Turki |
  • 10.00 pm UAE | Seychelles
  • 11.30 India
  • 11.45 pm Nepal

Ana, Januari 21, 2022

  • 12.00 Bangladesh
  • 1.00 am Thailand | Jakarta
  • 2.00 ing China | Singapura | Bali
  • 03.00 Jepang | Korea
  • 04.00 Guam
  • 05.00 Sydney
  • 07.00 am Selandia Anyar
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar