Apa sprei sing paling nyaman?

ditulis dening editor

Sprei premium bisa nambah turu, dene sing ora rata kanthi cepet ngrusak rasa seneng turu. Atos lan sprei ora nyaman. Sing cocog kudu tahan suwe, alus, hypoallergenic, lan tahan kisut. Luwih becik nandur modal sepisan ing sprei sing digawe saka bahan sing cocog tinimbang tuku sing biasa-biasa wae.

Print Friendly, PDF & Email

Bahan apa sing kita gunakake?

Bahan apa sing digunakake kanggo sprei kualitas? Padha kudu alami, awet, lan aman kanggo kesehatan. Linens lan Hutch nggunakake:

  • microfiber sing luar biasa alus lan tahan suwe;
  • tekstil pring alus sing mewah;
  • 100% katun natural.

Microfiber set lembaran mewah apik kanggo wong sing nandhang macem-macem alergi lan uga apik ing mangsa adhem amarga padha anget lan nyedhiyakake sirkulasi udara sing apik. Materi iki tahan kanggo pambentukan pil, puffs, ora wrinkle, lan tetep katon apik kanggo dangu. Sprei pring tipis, alus kaya sutra, nyerep kelembapan kanthi apik, ambegan, lan katon apik. Sprei sing digawe saka bahan iki cocok kanggo bocah-bocah. Seprai katun apik kanggo panggunaan saben dina, ramah kulit, lan awet.

Sprei flanel

Flanel minangka salah sawijining bahan sing paling populer kanggo sprei. keuntungan saka seprei flanel:

  • digawe saka bahan alami;
  • hypoallergenic, ora nglumpukake bledug, lan ora nyebabake reaksi alergi;
  • nyerep kelembapan lan kringet kanthi apik;
  • tahan nyandhang lan bakal tahan nganti pirang-pirang taun kanthi perawatan sing tepat;
  • gampang dibersih;
  • mulyo lan nyenengake kanggo kulit.

Nanging, flanel duwe sawetara kekurangan. Sampeyan kudu dicuci ing suhu sing kurang supaya ora nyusut lan deformasi kain. Flanel garing nganti suwe. Ora kritis sawise wisuh, nanging luwih becik ninggalake amben tanpa tutup nganti sprei garing. Copot noda ing sprei flanel sadurunge ngumbah mesin; yen ora, padha bisa tetep ing salawas-lawase.

Rekomendasi umum kanggo perawatan sprei

Sampeyan kudu tansah wisuh sprei sadurunge nggunakake kanggo pisanan; iki bakal ngresiki, ndandani werna, lan soften kain. Nguripake selimut lan sarung bantal ing njaba kanggo ngresiki pojok-pojok bledug. Selehake sheet ing jero tutup selimut lan tutup zipper utawa tombol. Cuci lembaran warna kanthi kapisah saka putih. Priksa suhu wisuh. Aturan prasaja iki bakal mbantu sampeyan ngluwihi umur sprei. Linens lan Hutch pengin sampeyan ngimpi sing nyenengake ing sprei sing alus lan nyaman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar