Ahead of the Curve: Arsitek SB Terus Ngembangake Portofolio ing Meksiko Ing Sektor Perhotelan Booming

Regis Los Cabos ing Quivira - Gambar duweni saka SB Architects
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Sektor perhotelan sing makmur ing Meksiko nawakake kesempatan sing apik kanggo industri arsitektur lan desain.

Print Friendly, PDF & Email

Perusahaan Arsitektur Global Ngenalake Proyek Anyar amarga Meksiko Terus Nawakake Potensi lan Kesempatan sing Gedhe kanggo Industri

Minangka pasar perhotelan sing paling maju ing Amerika Tengah lan Latin, negara kasebut cocog kanggo pariwisata amarga lokasi lan aksesibilitas ing Amerika, profil makroekonomi sing kuwat, kabijakan perdagangan sing apik, infrastruktur modern, lan warisan budaya sing sugih lan keajaiban alam (Prospek Investasi Hotel Grup Hotel & Perhotelan JLL kanggo 2021). Negara iki saiki ndeleng wutah sing luar biasa ing sektor perhotelan, kanthi 139 hotel anyar, kalebu 33,137 kamar, saiki ditindakake ing saindenging negara (database konstruksi TOPHOTELPROJECTS).

Arsitek SB, perusahaan arsitektur internasional sing misuwur nggawe solusi desain sing menang penghargaan sing disesuaikan karo warisan lan karakter sing khas ing saben lokasi, ngakoni Meksiko minangka pasar sing janjeni. Wis makarya ing negara kanggo liwat dasawarsa, tenan wis portofolio ekstensif proyek ing negara lan sawetara proyek anyar lagi ditindakake.

"We are diajeni kanggo kesempatan kanggo bisa lan nggawe ing negara sing ngalami wutah lan transformasi sing luar biasa," ujare Presiden lan Principal SB Architects, Scott Lee. "Ing saben proyek, kita nggawe prioritas kanggo desain sing selaras karo situs kasebut lan nggabungake kain komunitas lokal. Kanthi njupuk inspirasi saka vernakular, bahan, lan budaya lan tradhisi sing wis suwe, kita nggawe solusi desain sing wicaksana sing nglayani lan nyengkuyung komunitas sing beda-beda lan ngidini pangguna nyambung kanthi asli menyang tujuane.

Sektor pariwisata Meksiko wis ngalami pemulihan lan ekspansi sing luar biasa ing tengah pandemik COVID.

Conto ing Los Cabos, Meksiko, ing ngendi SB Architects lagi ngrancang The St. Regis Hotel lan Park Hyatt Residences. Wilayah kasebut ngalami pemulihan 100 persen sing luar biasa saka kegiatan lelungan lan pariwisata wiwit wiwitan pandemi (Badan Pariwisata Los Cabos). Kaloro properti kasebut minangka bagean saka komunitas 1,850 hektar sing mewah ing jantung Quivira. Iki lokasi coveted - ditandhani dening tebing granit gedhine, gumuk angin gedhe lan rolling ara-ara samun foothills - effortlessly nyambungake tamu karo alam, poto, lan wektu.

St. Regis Los Cabos ing Quivira, dijadwalake mbukak ing pungkasan 2023, tetep setya karo budaya Los Cabos lan Meksiko sing sregep. Hotel bakal kapenuhan seni curated, karya kaca sumber lokal, lan tekstil, uga kontras ing nada, tekstur, iyub-iyub, lan bayangan karo pops saka werna.

The Park Hyatt Los Cabos ing Quivira pendhudhuk njupuk inspirasi saka lokal karo muter kontemporer, leveraging kasar, bahan organik, kanggo nggawe tekstur lan gerakan. Vila-vila eksklusif ing pinggir pantai, nyedhiyakake akses langsung menyang pantai lan pemandangan sing jembar ing pesisir lan nyabrang gunung.

Dumunung ing antarane alas bakau sing subur lan reruntuhan kuna ing sadawane pesisir Mayan sing madhep banyu biru Karibia, Hilton lan Waldorf Astoria ing Cancun bakal nyenengake rasa. Nggabungake sensibilitas Yucatán kanthi suasana kecanggihan sing apik, loro hotel kasebut dirancang kanthi tujuan kanggo nambah kaendahan alam situs kasebut lan ngoptimalake pengalaman tamu. Marrying lanskap luar biasa karo arsitektur striking, SB Architects 'desain nanggepi kahanan alam situs, nggawe interaksi terus-terusan antarane njero ruangan lan ruangan. Oasis sing nuntun tamu ing lelampahan eksklusif saka kecemplung budaya, bahan Mexican klasik dicampur kanggo efek gedhe karo teknologi modern.

SB Arsitek diganti Conrad Punta de Mita, Resor tujuan sing dibukak ing September 2020 ing Litibu ing Riviera Nayarit, kanthi mbangun struktur sing wis ana kanggo nggawe desain modern sing nyorot lan nambah kaendahan alam lokal nalika nggawe tamu sesambungan karo identitas multi-budaya sing sugih ing wilayah kasebut. Dirancang minangka portal menyang lanskap, sajarah lan identitas multi-budaya sing sugih ing wilayah kasebut, hotel 324-kamar dirancang kanggo menehi istirahat saka kacepetan cepet ing Mexico City lan kecemplung ing panggonan kelas donya sing dikenal minangka 'Pacific Treasure Meksiko. .' Watu sing asale saka wilayah lan palet warna sing bisu nglengkapi arsitektur kontemporer putih sing nuduhake tinimbang ngluwihi lanskap. Ngurmati simbolisme agama, tradisi lan seni dekoratif Huichol dadi bagian integral saka proses desain kreatif, nggabungake pola mandala pribumi ing lanskap, interior, lan dekorasi resort.

Setel ing situs pantai limang hektar sing misuwur ing tujuan wisata utama, Sofitel SO Los Cabos cascades alon-alon mudhun menyang pesisir wedhi putih ngisor, nyediakake unobstructed Samudra Pasifik views. Diilhami dening sejarah hacienda Meksiko sing sregep lan peran utama ing ruang kumpul kulawarga, resort iki nduweni fitur arsitektur kontemporer sing kandel kanthi warna interior sing cerah, menehi penghormatan marang pengalaman Zócalo (ruang komunitas) asli. Merek SO minangka lambang estetika Prancis modern sing canggih, nalika digabungake karo budaya Meksiko sing apik banget, nggawe pengalaman sing unik lan ngundang.

Dumunung ing gumuk pasir ing sadawane garis pantai sing nggumunake lan sepi ing cedhak kutha kolonial San José del Cabo sing apik banget, TLEE Spa dirancang Spa Alkemia ing Zadún, Ritz-Carlton Reserve, tujuan kesehatan sing ngrayakake karunia alam lan kehangatan, jiwa, lan keramahan Meksiko. Dirancang kanthi mikir babagan alam, Spa Alkemia nyedhaki lokasi waterfront properti - ing endi Segara Cortez lan Samudra Pasifik nyabrang ing latar mburi pagunungan Sierra de la Laguna - nuwuhake rasa kesejahteraan liwat kekuwatan primitif. segara lan malang ara-ara samun lan campuran warisan artisanal Meksiko karo tren paling anyar, teknologi, lan modalities marasake awakmu, langgeng.

Babagan Arsitek SB 

Sawise ngrayakake ulang tahun kaping 60, SB Architects wis nggawe reputasi internasional kanggo solusi desain sing dibentuk dening subtleties situs kasebut. Perusahaan kasebut wis nambah kepemimpinan ing babagan perhotelan, omah lan panggunaan campuran ing telung puluh negara lan ing patang bawana, kanthi budaya kolaboratif lan tim dinamis individu sing semangat nyopir warisan perusahaan lan evolusi sing terus-terusan. Wiwit wiwitan ing omah adat ing 1960, SB Arsitek wis prioritized tetep bener ing situs lan nggawe raos kuwat saka panggonan sing resonates karo pengunjung, tamu lan residents ing tingkat emosi. Nalika terus ekspansi strategis lan portofolio nggambarake keragaman geografis sing luwih gedhe, perusahaan kasebut bakal nggunakake semangat wirausaha lan pakaryan arsitektur kanggo nyambungake wong siji lan sijine kanthi ati-ati lan kanggo pengalaman apik ing papan sing wis ditemtokake. 

SB Architects 'site-tartamtu, desain hyper-localized wis ngasilaken ing proyèk warisan kayata Calistoga Ranch, Auberge Resort sing nyemplungaken tamu ing irama alam lan panglipur alam; Santana Row, proyek mixed-nggunakake sing fosters panemuan lan raos migunani masyarakat ing San Jose; lan Fisher Island, komunitas resort pulo eksklusif sing diajeni karo AIA Miami Test of Time Award lan wis ndhaptar SB Arsitek minangka desainer utami kanggo liwat 39 karo. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Arsitek SB lan reputasi keunggulan ing saindenging jagad sing wis dibangun ing perencanaan lan desain proyek ing saindenging jagad, klik kene

#Meksiko

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar