Dr Jaymz New Hit Single Battles Krisis Kesehatan Mental

ditulis dening editor

Dr Jaymz, artis Inggris sing saiki manggon ing AS, nembé ngrilis single anyar. Minangka misionaris pisanan ing donya dadi artis EDM, rilis anyar sing nyenengake - "Katresnanmu," ngatasi pertumbuhan depresi lan kasepen.

Print Friendly, PDF & Email

Pandemi Coronavirus global nyebabake efek ngrusak kesehatan mental lan emosional wong ing saindenging jagad. Lockdowns, pamisahan lan kahanan sing durung mesthi wis nyumbang kanggo nambah kuwatir ing kuatir, depresi lan cilaka dhiri ing antarane wong enom. Miturut laporan CDC paling anyar, 25% saka sampel nom-noman ing saindenging jagad dilaporake berjuang karo stabilitas mental. Katon yen wong butuh rasa pangarep-arep lan tresna kanggo nglawan emosi kasebut. Dr Jaymz nindakake iku kanthi nggabungake musik kanthi pesen sing nyenengake sing nglawan rasa putus asa.

Rilis anyar dheweke nggabungake disko retro karo tari elektronik kanggo gabung karo kebangkitan disko saiki sing populer dening seniman kaya Dua Lipa, Lady Gaga lan Doja Cat. Gitar gaya chic lagu, synth funky lan baseline pulsating nggawe alur sing mindhah pamireng menyang sikil. Apa maneh, lirike berorientasi Injil, menehi getaran apik lan kabar apik ing wektu sing padha.

Wong-wong sing berjuang karo raos kasepen sing nglarani asring rumangsa ora ana sing peduli utawa ngerti rasa sedhih. Nanging, liwat single upbeat kang, Dr Jaymz pierces atine pamireng karo lyrics waé, katresnan lan care, nuduhake wong sing padha ora piyambak. Dheweke nyanyi, "Katresnanmu ngluwihi samodra. Sih-rahmat Paduka langkung jero tinimbang segara.” Liriké ngandhani para pamireng nèk Gusti Allah nresnani dhèwèké lan péngin nglipur lan tentrem-rahayu. Dheweke nambahake, "Nalika aku rumangsa kabeh pangarep-arep ilang, aku nemokake sampeyan. Kowe paring kabungahan marang aku.” Saben uwong nggolèki kabungahan, lan lagu iki nyorot kabungahan sing langgeng ing hubungan karo Gusti Allah.

Ora mung "Tresnamu" sing cocog karo gelombang disko pop saiki, nanging video kasebut cocog karo getaran. Video musik nggunakake inti saka kebersamaan - soko sing wis ilang ing pandemi global - menehi pamirsa minangka perwakilan visual saka wong sing teka bebarengan kanggo nemu kabungahan.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar