Panganan Kacang Macan Urgent Kanggo Salmonella Saka Infestasi Rodent

ditulis dening editor

Pasar Foodways Afrika ngelingi sawetara Kacang Macan sing dibungkus maneh saka pasar amarga kemungkinan kontaminasi Salmonella saka infestasi rodent.

Print Friendly, PDF & Email

Produk sing ditarik wis didol ing Manitoba.

Apa sampeyan kudu nindakake

• Yen sampeyan mikir sampeyan lara amarga ngonsumsi produk sing dieling-eling, hubungi dhokter sampeyan

• Priksa manawa sampeyan duwe produk sing kelingan ing omah sampeyan

• Aja nggunakake produk sing dieling-eling

• Aja ngladeni, nggunakake, ngedol, utawa nyebarake produk sing dieling-eling

• Produk sing dielingi kudu dibuwang utawa bali menyang lokasi sing dituku

Panganan sing terkontaminasi Salmonella bisa uga ora katon utawa mambu rusak nanging isih bisa nyebabake lara. Bocah-bocah cilik, wanita ngandhut, wong tuwa lan wong sing duwe sistem kekebalan sing kurang bisa kena infeksi sing serius lan kadhangkala bisa nyebabake. Wong sing sehat bisa ngalami gejala jangka pendek kayata demam, sirah, muntah, mual, kram weteng lan diare. Komplikasi jangka panjang bisa uga kalebu arthritis parah.

Info liyane babagan:

• Sinau luwih lengkap babagan risiko kesehatan

• Ndhaptar kanggo notifikasi kelingan liwat email lan tindakake ing media sosial

• Deleng panjelasan rinci babagan investigasi lan proses ngelingi keamanan pangan

• Laporan babagan keamanan pangan utawa prihatin babagan label

latar mburi

Pangeling iki dipicu dening rujukan saka Otoritas Kesehatan Saskatchewan.

Ora ana penyakit sing dilaporake sing ana gandhengane karo konsumsi produk iki.

Apa sing ditindakake

Badan Inspeksi Pangan Kanada (CFIA) nindakake investigasi keamanan pangan, sing bisa nyebabake kelingan produk liyane. Yen produk beresiko dhuwur liyane kelingan, CFIA bakal ngabari masyarakat liwat bebaya kelingan pangan sing dianyari.

CFIA verifikasi manawa industri ngilangi produk sing ditarik maneh saka pasar.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar