Alat Anyar kanggo Langsung Nglawan Ngidam Gula

ditulis dening editor

Permen karet kanthi infus botani nyegah ngidam gula mung rong menit!

Print Friendly, PDF & Email

Kabar apik kanggo wong-wong sing terus-terusan nyerah marang seduction gula: Sweet Victory, Ltd., wiwitan Israel, nggawe garis permen permen karet kanthi infus botani sing dirancang kanggo ngendhegake ngidam gula ing trek.

Komposisi kenyal kepemilikan bisa digunakake sajrone rong menit kanthi ngalangi reseptor gula ing ilat, lan efeke bisa nganti rong jam. Sajrone wektu kasebut, panganan utawa omben-omben sing manis sing biasane nyenengake indra bakal rasane hambar utawa malah kecut, lan dorongan kanggo pesta permen bisa suda, luwih suwe tinimbang efek fisik.

Njupuk Kecanduan Gula

Miturut Survei Kesehatan lan Nutrisi Global Innova Market Insights, ing taun 2021, 37% konsumen global nuduhake yen nyuda asupan gula sajrone 12 wulan kepungkur. Upaya kasebut nggambarake panemu sing umum yen konsumsi gula sing dhuwur minangka faktor sing nyebabake macem-macem kahanan, kalebu karies dental, tambah bobot, lan diabetes. Riset nyaranake peran gula kanggo ngaktifake reseptor opiate (pusat ganjaran) ing otak, sing bisa nerangake sifat sing menarik. Asosiasi Jantung Amerika nyaranake supaya wanita mbatesi gula sing ditambahake ora luwih saka enem sendok teh saben dina (24 gram), lan wong lanang mbatesi gula sing ditambahake ora luwih saka sangang sendok teh saben dina (36 gram).

"Umume kita perang karo ngidam manis saben dina," nyathet Gitit Lahav, psikolog sing ngenteni meh sepuluh taun kanggo nliti hubungan antara nutrisi lan psikologi. Lahav ngedegake Sweet Victory karo Shimrit Lev, instruktur nutrisi profesional. "Sanajan kesadaran babagan pengaruh konsumsi gula sing berlebihan ing kesejahteraan pribadi saya mundhak, nendhang 'kebiasaan' gula minangka perjuangan nyata kanggo umume kita. Iki sing nyebabake kita golek solusi sing bakal mbantu para konsumen ngontrol pilihan nutrisi sing luwih apik.

Craving-Crusher Botanical

Kanthi latar mburi botani, Lahav lan Lev nguripake gymnema botani India kuna, (Gymnema sylvestre) sing dikenal saka tradisi Ayurveda amarga efek positif ing metabolisme glukosa. Ing India, dikenal minangka "gurmar," Hindi kanggo "perusak gula." Iki diarani nyandhet panyerepan gula ngluwihi pengaruhe ing ilat. "Penyusunan atom molekul asam gimnemik bioaktif pancen padha karo molekul glukosa," jelas Lev. "Molekul-molekul iki ngisi lokasi reseptor ing rasa lan nyegah aktivasi molekul gula sing ana ing panganan, saéngga nyegah rasa idaman gula."

Sukses Manis

Ing India, godhong gurmar dikunyah kanggo entuk efek. "Kita kaget amarga cepet banget," ujare Lev. "Kita nggolek cara pangiriman sing luwih efektif, nyenengake, lan trep kanggo jamu iki, lan banjur nyoba ngatasi rasa pait sing khas." Duo kasebut nyoba resep permen karet krasan ing wiwitan, nggunakake piranti nggawe permen karet ing omah. Banjur padha nggabungake teknik kasebut kanthi kawruh nutrisi kanggo entuk resep sing cocog nggunakake sawetara pemanis alami sing dipilih. Rumus kasebut luwih disempurnakake kanthi bantuan saka produsen confectionary Israel sing misuwur. Saiki, sawise sumber godhong gymnema organik ing India, perusahaan wiwitan nggawe permen karet adhedhasar tanduran ing fasilitas ing Italia disetujoni kanggo ngasilake suplemen fungsional lan kasedhiya ing rong rasa: peppermint, lemon lan jahe.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar