Umume wong Amerika sing kena pengaruh nyetujoni psychedelics kanggo nambani kelainan mental

ditulis dening editor

Survei anyar sing ditindakake dening The Harris Poll atas jenenge Delic Holdings Corp. nglaporake manawa meh rong pertiga wong Amerika sing nandhang kuatir / depresi / PTSD (65%) percaya yen obat psychedelic (yaiku ketamine, psilocybin lan MDMA) kudu kasedhiya. kanggo pasien kanthi kuatir tahan perawatan, depresi utawa PTSD.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut survey, sing ditindakake online ing Desember 2021 ing antarane 953 wong diwasa AS sing nandhang kuatir / depresi / PTSD, meh rong pertiga (63%) wong Amerika sing nggunakake obat resep kanggo nambani kuatir / depresi / PTSD ujar manawa obat kasebut mbantu, padha isih ngalami raos ampas kuatir, depresi utawa PTSD. Salajengipun, 18% ngandhakake yen obat kasebut ora ningkatake kondisine / dadi luwih elek.

"Kita nyekseni krisis bisu sing mengaruhi wong ing ndonya sing saya tambah akeh amarga pandemi sing terus-terusan, lan asil survey iki kudu meksa luwih akeh profesional medis lan anggota parlemen kanggo ndhukung studi sing jero babagan mupangat terapeutik obat psychedelic," ujare Matt Stang, co-pendiri lan CEO saka Delic. "Kulawarga obat-obatan anyar sing janjeni iki duweni potensi luwih efektif tinimbang obat-obatan tradisional kanthi efek samping sing paling tithik, menehi wong sing paling apik. Krisis kesehatan mental negara kita ora mung mengaruhi kesehatan masarakat, nanging uga ekonomi - saben taun, penyakit mental sing ora diobati biaya AS nganti $ 300 milyar ilang produktivitas.

Miturut panaliten kasebut, 83% wong Amerika sing ngalami kuatir, depresi utawa PTSD bakal mbukak kanggo ngupayakake perawatan alternatif sing kabukten luwih efektif tinimbang obat resep kanthi efek samping sing luwih sithik. Antarane wong-wong sing nandhang kuatir / depresi / PTSD, akeh sing bakal mbukak kanggo nggunakake bahan-bahan ing ngisor iki sing wis diidentifikasi minangka perawatan alternatif potensial kanggo wong-wong sing pengin ngatasi kondisi kesehatan mental:

• Ketamine: 66% bakal mbukak kanggo ngupayakake perawatan nggunakake ketamin kanggo nambani kuatir, depresi utawa PTSD yen wis kabukten luwih efektif tinimbang obat resep kanthi efek samping sing luwih sithik.

• Psilocybin: 62% ujar manawa dheweke bakal mbukak perawatan nggunakake psilocybin sing diwenehake dening dokter kanggo ngatasi rasa kuwatir, depresi utawa PTSD yen kabukten luwih efektif tinimbang obat resep kanthi efek samping sing luwih sithik.

• MDMA: 56% bakal mbukak kanggo ngupayakake perawatan nggunakake MDMA sing diwenehake dening dokter kanggo nambani kuatir, depresi utawa PTSD yen wis kabukten luwih efektif tinimbang obat resep kanthi efek samping sing luwih sithik.

Cara Survei

Survei iki ditindakake kanthi online ing Amerika Serikat dening The Harris Poll atas jenenge Delic wiwit tanggal 6 - 8 Desember 2021 ing antarane 2,037 wong diwasa umur 18 lan luwih, ing antarane 953 nandhang kuatir / depresi / PTSD. Survei online iki ora adhedhasar sampel probabilitas lan mulane ora ana perkiraan kesalahan sampling teoritis sing bisa diitung.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar