Emirates Nundha Penerbangan menyang Amerika Serikat: Bandara AS ora aman!

Emirat miwiti maneh penerbangan Mauritius, amarga pulau kasebut mbukak maneh kanggo turis internasional
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Emirates nggolongake sawetara bandara AS sing ora aman ngumumake layanan ditutup langsung saka Dubai nganti 9 gateway AS.
Kaputusan iki bisa uga duwe pengaruh bola salju ing puluhan maskapai penerbangan internasional lan malah AS.

Alesane dudu COVID-19 nanging 5G

Emirates, Qatar Airways, Etihad lan Turkish Airlines kabeh operator nyambungake utama karo penumpang transit saka sak ndonya.

Print Friendly, PDF & Email

Emirates Airlines adhedhasar Dubai njupuk langkah kandel mung ngumumake pembatalan kabeh penerbangan saka Dubai menyang Boston (BOS), Chicago (ORD), Dallas Fort Worth (DFW), Houston (IAH), Miami (MIA), Newark (EWR), Orlando (MCO), San Francisco (SFO) lan Seattle (SEA).

Japan Airlines lan All Nippon Airlines nggawe pengumuman sing padha babagan mbatalake penerbangan ing pesawat Boeing 777 lan B787 saka Jepang menyang Amerika Serikat.

Alesane yaiku peluncuran 5G dening perusahaan Komunikasi AS.

Administrasi Penerbangan Federal ngendika dina Jumuah yen gangguan 5G bisa nundha sistem kaya thrust reversers ing Boeing 787s saka nendhang, mung ninggalake rem kanggo alon pesawat.

Sing "bisa nyegah pesawat mandheg ing landasan pacu," ujare FAA.

Pembatalan luwih akeh penerbangan menyang AS bisa uga ditindakake dening maskapai ing ngisor iki sing ngoperasikake B777 utawa B787

  • Aeroflot
  • Aeromexico
  • Air Canada
  • Air China
  • Air France
  • Air India
  • Air New Zealand
  • Kabeh Nippon Airlines
  • Air Tahiti Nui
  • American Airlines
  • Asiana Airlines
  • Austrian Airlines
  • Biman Bangladesh Airlines
  • British Airways
  • Cathay Pacific
  • China Airlines
  • China Eastern Airlines
  • China Southern Airlines
  • Delta Airlines
  • El Al
  • Ethiopian Airlines
  • Etihad Airways
  • EVA Air
  • Japan Airlines
  • KLM
  • Korean Air
  • LAN Chile
  • LOT Polish Airlines
  • Lufthansa
  • Syarikat Penerbangan Internasional Pakistan
  • Philippine Airlines
  • Royal Air Maroc
  • Royal jordanian
  • Qantras Airways
  • Qatar Airways
  • Saudia
  • Singapore Airlines
  • Swiss International Airlines
  • Bangkok Airways International
  • TUI Airways
  • Turkish Airlines
  • Airlines
  • Virgin Atlantic

Ing siaran pers uga dikirim ing situs web Emirates mangkene:

Amarga masalah operasional sing ana gandhengane karo rencana penyebaran layanan jaringan seluler 5G ing AS ing bandara tartamtu, Emirates bakal nundha penerbangan menyang tujuan AS ing ngisor iki wiwit tanggal 19 Januari 2022 nganti kabar luwih lanjut: 

Pelanggan sing nyekel karcis kanthi tujuan pungkasan menyang samubarang ing ndhuwur ora bakal ditampa ing titik asal.

Penerbangan Emirates menyang New York JFK, Los Angeles (LAX), lan Washington DC (IAD) terus beroperasi kaya sing dijadwalake.

Emirates ujar manawa kerja keras karo produsen pesawat lan panguwasa sing relevan kanggo nyuda keprihatinan operasional lan ngarep-arep bisa nerusake layanan menyang AS kanthi cepet.

Gerakan kasebut kedadeyan sanajan AT&T lan Verizon setuju kanggo mbatesi layanan C-band 5G ing sekitar bandara sing dipilih sawise maskapai domestik ngelingake yen bakal nyebabake pembatalan penerbangan penumpang lan kargo.

Administrasi Penerbangan Federal wis ngelingake manawa pesawat Boeing 787 bisa ngadhepi masalah keamanan nalika layanan 5G Verizon lan AT&T disebar, nyebabake luwih saka 135 pesawat ing AS lan 1,010 liyane ing saindenging jagad.

Pungkasan wulan, Boeing lan Airbus njaluk Sekretaris Perhubungan Pete Buttigieg kanggo nundha peluncuran 5G maneh amarga keprihatinan kasebut, sawise sawetara wektu tundha sadurunge ing Verizon lan AT&T bakal urip kanthi ekspansi 5G. Raksasa telekomunikasi menang kontrak $45.5 milyar lan $23.41 milyar, ing taun 2021 saka Komisi Komunikasi Federal ing lelang kanggo mbangun layanan kasebut.

Peluncuran 5G sing wiyar isih disetel kanggo dina Rebo, nanging loro perusahaan kasebut sarujuk Selasa kanggo mbatalake layanan sementara ing sekitar bandara tartamtu sawise pushback.

Airlines dielingake ing pratelan sadurunge Selasa yen ngluncurake 5G ing sekitar bandara "bakal nyebabake ora mung atusan ewu pembatalan penerbangan lan gangguan kanggo pelanggan ing saindenging industri ing taun 2022, nanging uga penundaan penerbangan kargo menyang lokasi kasebut, nyebabake efek ripple negatif. ing rantai pasokan sing wis rapuh."

Ora bakal ana gangguan kanggo penerbangan ing Bandara Internasional Palm Beach amarga peluncuran 5G - pertarungan antarane maskapai lan operator telpon utama saiki mandheg lan sanajan diwiwiti, PBIA minangka salah sawijining 50 bandara sing bakal dilindhungi sauntara. dening zona buffer 5G.

Bandara AS ing ngisor iki ngumumake panyiapan zona penyangga lan kudu aman sanajan nganggo 5G

  • AUS AUSTIN-BERGSTROM INTL
  • BED LAURENCE G HANSCOM FLD
  • BFI BOEING FLD/KING COUNTY INTL
  • BHM BIRMINGHAM-SHUTTLESWORTH INTL
  • BNA NASHVILLE INTL
  • BUR BOB HOPE
  • CAK AKRON-CANTON
  • CLT CHARLOTTE/DOUGLAS INTL
  • DAL DALLAS LOVE FLD
  • DFW DALLAS-FORT WORTH INTL
  • DTW DETROIT METRO Wayne County
  • EFD ELLINGTON
  • EWR NEWARK LIBERTY INTL
  • FAT FRESNO YOSEMITE INTL
  • FLL FORT LAUDERDALE/HOLLYWOOD INTL
  • FNT FINT MICHIGAN
  • HOU WILLIAM P HOBI
  • HVN NEW HAVEN
  • IAH GEORGE BUSH INTCNTL/HOUSTON
  • IND INDIANAPOLIS INTL
  • ISP LONG ISLAND MAC ARTHUR
  • JFK JOHN F KENNEDY INTL
  • LAS HARRY REID INTL
  • LAX LOS ANGELES INTL
  • LGA LAGUARDIA
  • LGB PANTAI PANJANG (DAUGHERTY FLD)
  • MCI KANSAS CITY INTL
  • MCO ORLANDO INTL
  • MDT HARRISBURG INTL
  • MDW CHICAGO MIDWAY INTL
  • MFE MCALLEN INTL
  • MIA MIAMI INTL
  • MSP MINNEAPOLIS-ST PAUL INTL/WOLD-CHAMBERLAIN
  • ONT ONTARIO INTL
  • ORD CHICAGO O'HARE INTL
  • PAE SNOHOMISH COUNTY (PAINE FLD)
  • PBI PALM BEACH INTL
  • PHL PHILADELPHIA INTL
  • PHX PHOENIX SKY HARBOUR INTL
  • PIE ST PETE-CLEARWATER INTL
  • PIT PITTSBURGH INTL
  • RDU RALEIGH-DURHAM INTL
  • ROC FREDERICK DOUGLASS / GREATER ROCHESTER INTL
  • SEATTLE-TACOMA INTL
  • SFO SAN FRANCISCO INTL
  • SJC NORMAN Y MINETA SAN JOSE INTL
  • Bandara karo 5G Buffer
  • SNA JOHN WAYNE / ORANGE COUNTY
  • STL ST LOUIS LAMBERT INTL
  • SYR SYRACUSE HANCOCK INTL
  • TEB TETERBORO
Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar