35 bisnis disetujoni kanggo Guam Aman Travels Stamp Program dirombak

guam-cemara
gambar duweni Biro Pengunjung Guam
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Biro Pengunjung Guam (GVB), kanthi kolaborasi karo Asosiasi Hotel & Restoran Guam (GHRA), ngumumake manawa 35 bisnis wis disetujoni kanggo program Stamp Guam Safe Travels sing mentas dirombak.

Print Friendly, PDF & Email

Safe Travels Stamp digawe dening World Travel & Tourism Council (WTTC) minangka perangko safety lan kebersihan global pisanan ing donya. Stempel kasebut ngidini para wisatawan bisa ngerteni tujuan ing saindenging jagad sing wis ngetrapake protokol standar kesehatan lan kebersihan global. Inisiatif Safe Travels ditampa sacara global lan menehi tingkat kapercayan ing perdagangan pariwisata lan pengunjung internasional.

GVB dadi organisasi resmi kanggo nyengkuyung implementasine protokol kasebut ing Guam lan ngetokake prangko Safe Travels kanggo bisnis lokal. Versi pisanan program kasebut diluncurake ing 2021.

"Kita wis nyelarasake program Safe Travels Stamp kanggo nggawa pendekatan global sing luwih apik babagan praktik kesehatan lan safety paling anyar ing Guam nalika kita sinau urip karo COVID," ujare Wakil Presiden GVB Dr Gerry Perez. "Kita matur nuwun marang kabeh bisnis proaktif sing janji bakal njunjung standar praktik higienis sing paling dhuwur lan kita ngarepake ngumumake luwih akeh bisnis sing bakal disetujoni liwat program iki."

WTTC ngrayakake pungkasan taun 2020 kanthi tujuan 200th Safe Travels

Pelamar bisnis sing disetujoni sing wis diwenehi sertifikat kalebu Min's Lounge, Guam Ocean Park, APRA Dive & Marine Sports, Guam Reef Hotel, Jeff's Pirates Cove, Dulce Nombre de Maria Cathedral-Basilica, The Tsubaki Tower, Micronesian Divers Association, The Westin Resort Guam, National Association of State Boards of Accountancy, Sheraton Laguna Guam Resort, Excellent Driving School LLC, LYT Restaurant and Bar, Veteran Foreign Wars Post 1509, Capricciosa, Tony Roma's, Pacific Islands Club Guam, Onward Beach Resort, Country Club of the Rental Mobil Pacific, Hertz & Dollar, Outback Steakhouse Guam, Airport Tentekomai, Kitchen Tenten, Fish Eye Marine Park, Papa John's Guam, Valley of the Latte, Pacific Island Holidays LLC, PMT GUAM, TGIFRIDAYS Guam, California Pizza Kitchen, Beachin' Shrimp , Pika's Cafe, Little Pika's, Ban Thai, lan Eat Street Grill.
Bisnis sing disetujoni uga ditampilake ing situs konsumen GVB, visitguam.com ing Inggris, Jepang, Korea, lan Cina. Sertifikat Safe Travels Stamp berlaku nganti 31 Desember 2022.

Program kasebut gratis lan kasedhiya kanggo kabeh bisnis sing layak ing Guam sing ngetrapake protokol kesehatan lan kebersihan. Kanggo informasi luwih lengkap lan aplikasi klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar