Muga-muga COVID-19 tetep: Wellness 4 Humanity

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wellness 4 Humany minangka salah sawijining perusahaan sing entuk dhuwit gedhe amarga pandemi.

Apa adil kanggo nganggep perusahaan kaya Pfizer, Moderna lan Wellness 4 Humanity pengin COVID-19 tetep.

Nanging sampeyan bisa nyalahke wong-wong mau?

Print Friendly, PDF & Email

Kamping 4 Kamanungsan nyatakake ing situs web: "Kita ngerti kabeh wong duwe kabutuhan tes sing beda-beda. Concierge kesehatan sampeyan bakal nggawe solusi sing unik kanggo sampeyan. Prioritas kita yaiku njaga papan kerja, acara perusahaan, lan kumpul komunitas kanthi aman.

Klien Wellness 4 Humanity kalebu Klub Basket Atlanta Haws, Paramount, Sony, Orangetheory, IHG utawa Ritz Carlton Hotel Cancun.

Dumunung ing salah siji saka pusat blanja ndhuwur Amerika, ing Pusat Perbelanjaan Ala Moana ing Honolulu, Wellness 4 Humanity nyediakake layanan dikarepake dhuwur perlu kanggo dhuwit amba. Dheweke nyedhiyakake layanan sing kudu diwenehake sistem kesehatan umum kanthi gratis. Dheweke nyedhiyakake layanan sing alon, amarga sistem Kesehatan AS kepunjulen.

Kesejahteraan 4 Kemanusiaan langkah-langkah ing ngendi sistem kesehatan umum gagal wong sing bisa mbayar tarif prima.

Tes kanggo COVID-19

Nalika tes COVID ing Negara Uni Eropa kasedhiya gratis, utawa meh gratis; nalika tes kasedhiya ing paling negara Eropah langsung lan nang endi wae, ing Hawaii lan liyane saka Amerika Serikat jam garis dawa lan wektu Processing dawa nggawe tes ora mung aman, ora efektif nanging asring mokal.

Saka Jerman nganti Yunani papan uji coba kasedhiya ing umume apotek. Pusat tes sing ditemtokake ana ing endi wae. Tes gratis kanggo warga utawa meh ora ana biaya kanggo wong liya.

Ing Jerman, tes COVID-19 dibutuhake kanggo mlebu ing restoran lan toko sanajan wis divaksinasi. Iki ora masalah, amarga tes cepet lan kasedhiya ing endi wae. Yen peraturan kasebut diwiwiti ing Amerika Serikat, kabeh restoran lan toko sing isih ana ora bakal urip.

Ing Amerika Serikat tes gratis minangka masalah gedhe, butuh jam lan ora kasedhiya langsung. Iki ngendi Wellness 4 Humanity lan akeh perusahaan sing padha mlebu.

Tes omah meh ora kasedhiya ing Amerika Serikat, dene saben apotek ing Eropa duwe akeh gratis utawa kurang saka 10 Euro.

Ing Honolulu Wellness 4 Humanity, perusahaan swasta kanggo bathi nawakake layanan tes sing larang, ora terjangkau dening akeh sing bisa nyebar virus kanthi jumlah sing ora dingerteni.

Ing Wellness 4 Humanity, Tes Antibodi Rapid regane $69 kanthi asil sajrone 10 menit, utawa Tes Antigen Rapid kanthi asil sajrone 15 menit kanthi rega $129. Tes PCR bisa regane nganti $299 lan asil bisa njupuk sawetara dina.

Testing iku dhuwit gedhe, lan Wellness 4 Humanity entuk bathi gedhe lan seneng ngladeni manungsa, anggere dheweke duwe dhuwit kanggo mbayar.

Ora cepet banget.!

Klien sing wareg dikirim ing situs web Humanity: Great Experience. Aku mlebu lan metu ing 10 menit lan entuk asil sajrone 12 jam. Layanan kelas kapisan!

Wellness 4 Humanity lan akeh perusahaan tes liyane ing Amerika Serikat ora disalahake, nanging CDC lan pamrentah.

Testing ngirim ora dadi hak istimewa kanggo wong sugih. Yen iki kasus COVID-19 bakal ana ing wektu sing suwe. Sayange uga wong sing ora duwe penghasilan dhuwur bisa nggawa lan nyebarake virus.

eTurboNews tekan akeh pejabat sing dipilih. Meh kabeh pejabat ora kasedhiya kanggo njupuk telpon, nanging bakal nanggapi karo layang cithakan becik ing mail ngiring dening tau mandheg panjalukan kanggo sumbangan.

Ora duwe pengarep-arep?

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar