Penerbangan pisanan saka F-16 Advanced Aggressor Fighter Saiki Rampung

Didhukung dening arsitektur sistem terbuka, AAMS ngidini integrasi sensor lan fungsi kanthi cepet sing dikarepake pelanggan kanggo nambah kesiapan tempur udara. Contone, saiki sistem kasebut diisi karo:

• Active Electronically Scanned Array (AESA) air-to-air radar;

• Helmet-Mounted Cueing System (HMCS);

• Komunikasi datalink taktis antarane pesawat lan entitas liyane;

• Sistem Infrared Search and Track (IRST);

• Simulasi Senjata High Fidelity ngidini réplikasi akurat saka taktik mungsuh;

• Employment pod Serangan Elektronik Lanjut lan kemampuan deteksi RF pasif; lan

• Serangkaian fungsi taktis sing koordinasi sistem ing ndhuwur kanggo nyedhiyakake spektrum efek mungsuh sing nyata.

The AAMS represents four years of research and development work by Top Aces engineers and technology partner Coherent Technical Services, Inc. (CTSi) of Lexington Park, MD. Last year, the AAMS was certified for use on Top Aces’ fleet of A-4N Skyhawks and is currently in service with the German Armed Forces and other European customers for advanced airborne training. Now this same federated mission system has been installed on Top Aces’ F-16A aircraft by M7 Aerospace of San Antonio, TX, an Elbit Systems of America experienced in aircraft Maintenance, Repair and Overhaul (MRO).

Top Aces ngrancang kanggo nganyarke mayoritas armada F-16 kanthi teknologi AAMS ing taun ngarep.

"Yen sampeyan nggabungake kekuwatan lan avionik F-16 karo AAMS, menehi solusi latihan sing paling realistis lan larang regane sing kasedhiya kanggo pilot sing mabur pesawat tempur generasi kaping lima, kayata F-22 utawa F-35", ujare. Russ Quinn, Presiden, Top Aces Corp., veteran USAF 26 taun lan mantan pilot Aggressor kanthi luwih saka 3,300 jam penerbangan F-16.

"Amarga sifat plug-and-play saka AAMS kita, uga ngidini kanggo nambah sensor anyar lan berkembang ing mangsa ngarep, sing nyedhiyakake keluwesan kanggo nganyarke F-16 lan nyukupi kabutuhan Angkatan Udara nganti pirang-pirang taun. teka,” tambahe Pak Quinn.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.