Martha Stewart ngluncurake Topik Kesehatan CBD Anyar

ditulis dening editor

Dina iki, Martha Stewart CBD ngumumake Martha Stewart CBD Wellness Topicals, menehi tandha ekspansi kategori pisanan merek ing portofolio CBD sing berkembang. Martha Stewart CBD nyedhiyakake konsumen kanthi cara sing gampang kanggo ngatur kabutuhan sedina muput karo produk CBD sing trep lan dipercaya - kalebu permen karet, lenga, softgels lan CBD Wellness Topicals anyar. Martha Stewart CBD Wellness Topicals nawakake solusi prasaja sing gampang digunakake, gampang ditresnani, lan minangka bagean saka portofolio kesehatan Martha.

Print Friendly, PDF & Email

Dikembangake kanggo ningkatake kesejahteraan saben dina kanthi cara tartamtu, garis topikal kalebu Super Strength CBD Cream sing dirancang kanggo pemulihan otot, Sleep Science CBD Cream sing dirancang kanggo turu sing luwih apik lan Daily De-Stress CBD Cream sing dirancang kanggo manajemen stres. Saben produk diformulasikan kanthi tingkat CBD sing unggul ing pasar, co-aktif sing kuat lan teknologi aroma sing wis kabukten, sing dirumusake khusus kanggo saben kabutuhan, kabeh diimbangi kanthi ati-ati kanggo asil sing optimal.

"Aku percaya yen urip kanthi becik bisa disederhanakake kanthi fokus ing solusi praktis lan efektif, mula aku nggawe garis CBD Wellness Topicals karo tim Canopy Growth," ujare Martha Stewart. "Aku seneng mbantu ningkatake urip saben dinane para pelanggan liwat formulasi sing wis kabukten sing nggawe kesehatan bisa diakses lan trep, kanthi penawaran sing ngatasi rasa ora nyaman otot, kurang turu, lan stres."

Rumus sing efektif digawe dening Martha kanthi kemitraan karo Marquee Brands lan Canopy Growth Corporation, perusahaan produk konsumen adhedhasar ganja lan cannabinoid sing unggul ing donya. Nggunakake wawasan konsumen sing ora ana tandhingane Canopy Growth lan inovasi sing terus-terusan ing ruang kasebut, garis anyar kasebut nggunakake teknologi aroma sing canggih sing kabukten bisa ngaktifake area utama otak kanggo ngindhuksi owah-owahan kahanan swasana ati ing sekitar area istirahat, nyuda kuatir, emosi lan memori.

"Martha Stewart CBD nawakake solusi sing gampang kanggo konsumen kanggo nambah kesejahteraan saben dina, lan kita seneng ngembangake kategori anyar kanthi diluncurake CBD Wellness Topicals iki," ujare Dr. Anna Persaud, Wakil Presiden Perawatan Kulit & Topikal ing Canopy Growth. "Terbukti bisa digunakake lan diuji karo konsumen, solusi topikal sing efektif lan berkualitas dirumusake kanthi ilmiah lan diuji kanthi ketat ing puncak standar industri, lan garis anyar kasebut minangka inovasi paling anyar ing portofolio tawaran CBD sing bisa diakses Martha Stewart."

Martha Stewart CBD Wellness Topicals diformulasikan karo CBD spektrum luas sing asale saka AS, kanthi garis sing nampilake tingkat CBD sing paling dhuwur ing pasar kanthi rega paling murah saben mg CBD lawan saingan. Nalika diluncurake, saben SKU bakal kasedhiya kanggo dituku ing ukuran 20mL, 50mL lan 150mL.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar