Paten AS Anyar kanggo Ndeteksi PTSD ing Subjek Urip

ditulis dening editor

Neurovation Labs, Inc., perusahaan bioteknologi sing nargetake biomarker fisik PTSD kanggo diagnosis lan perawatan lengkap, dina iki ngumumake yen Kantor Paten lan Merek Dagang AS ngetokake Paten AS No. 11,224,668, tanggal 18 Januari 2022.

Print Friendly, PDF & Email

Paten kasebut, kanthi irah-irahan "Komposisi lan Metode kanggo Ndeteksi GluA1 ing Otak lan Ngenali Keberadaan PTSD GluA1-Mediated," diarahake menyang komposisi lan metode novel kanggo diagnosa PTSD uga ngobati PTSD sawise diagnosa kasebut.              

"Senyawa sing dilindhungi paten iki saka salah sawijining seri kelas sing dikembangake Neurovation Labs kanggo mbisakake diagnosis objektif PTSD lan ngevaluasi mekanisme sing ndasari PTSD lan gangguan kesehatan mental liyane. Senyawa kasebut lan metode sing cocog sing dilindhungi paten minangka novel, pendekatan sing ditargetake kanggo kesehatan mental lan nggambarake gangguan sing dimediasi otak, "ujare Dr. Jennifer Perusini, Co-Founder & Chief Executive Officer saka perusahaan.

Paten iki mung diduweni dening Neurovation Labs lan minangka penerbitan pisanan saka portofolio properti intelektual sing luwih wiyar saka riset lan pangembangan perusahaan.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar