Ngilangi Pandemi Saiki

ditulis dening editor

Jumlah wong sing kena infeksi varian Omicron saka COVID-19 wis rusak rekor wiwit taun anyar diwiwiti. Minangka asil saka gelombang anyar, kit testing kurang pasokan.

Print Friendly, PDF & Email

Miturut Anthony S. Fauci, Kepala Penasihat Medis kanggo Presiden Biden, bakal dadi penting banget "supaya kita entuk kemampuan tes sing luwih gedhe, utamane yen panjaluk tes dhuwur banget, kanthi kombinasi varian Omicron dhewe. uga musim liburan, ing ngendi wong pengin entuk tingkat kepastian ekstra sing dilindhungi, sanajan sampeyan wis divaksinasi lan didorong. Minggu iki, pamrentah nanggapi kanthi ngluncurake situs web ing ngendi wong Amerika bisa njaluk tes COVID-19 gratis ing omah. Todos Medical Ltd., Moderna, Inc., Pfizer Inc., Regeneron Pharmaceuticals, Inc., Vaxart, Inc.

Ing sawetoro wektu, ing New York, sing dadi pusat pandhemen maneh ing AS, diumumake manawa pejabat kutha lagi negosiasi bali menyang sinau jarak jauh kanggo puluhan ewu siswa sing ora mlebu kelas. "Analisis nyata sing nuduhake yen kita ana ing dalan sing bener. Anak-anak sing ana ing omah mundhak 15% utawa kemungkinan kena. Priksa manawa nomer kasebut ana ing sekolah. Siji persen," Walikota Eric Adams nerangake.

Todos Medical Ltd. mung ngumumake warta sing, "Makarya bebarengan karo Komite Host NFL, Celebrity Sweat®, merek gaya urip selebriti #1 bali maneh karo Tantangan Sepak Bola Selebriti Selebriti Tahunan kaping 22 sing diwenehake dening Todos Medical's Tollovid®, Setu, Februari 12, 2022, 1:00 PM - 3:00 PM PST, ing Malibu ing Lapangan Sepak Bola Universitas Pepperdine (Njaba). Lawang mbukak jam 11:15 PST diwiwiti kanthi zona game interaktif sing nyenengake, nawakake kegiatan, hadiah, hadiah lan panganan. Uga bakal ana pertunjukan setengah wektu sing nyenengake.

Selebriti Flag Football Challenge®, sing diwenehake dening Todos Medical's Tollovid®, minangka acara sing nyenengake kulawarga, mbukak kanggo para penggemar kabeh umur. Rong puluh lima atlit lan selebriti bakal main ing game bal-balan gendera kompetitif lan Responder Pertama, Anggota Layanan Militer, lan Kelompok Pemuda Putra lan Putri saka California diundang minangka tamu khusus. Game Football Flag Celebrity Sweat wis dadi acara utama sajrone rong puluh taun kepungkur. Taun iki bakal dadi pertandhingan ulang game taun kepungkur lan bakal nampilake Quarterback NFL legendaris Doug Flutie sing njupuk Hall of Famer NBA Tracy McGrady, karo Hall of Famers NFL Andre Reed lan Michael Irvin minangka co-kapten. Mantan pemain NFL lan penyiar pasar finansial, Jon lan Pete Najarian bakal dadi kapten selebriti, sing makili kulawarga Todos Medical. 

Selebriti lan atlit liyane sing saiki dijadwalake melu kalebu Anthony Anderson, Tory Lanez, Devin Hester, Wale, LaDainian Tomlinson, Reggie Bush, Anthony Pettis, Sergio Pettis, lan liya-liyane. Bally Sports West bakal nganakake siaran langsung game kasebut wiwit jam 1:00 - 3:00 PST lan mitra radio kita, iHeartRadio, uga bakal promosi acara kasebut.

Celebrity Sweat bangga nggawa acara komunitas sing nyenengake, panganan, lan hiburan iki kanggo para penggemar kutha asal Malibu, komunitas sekitar, lan penggemar olahraga sing ngunjungi saka sak ndonya.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar