Alat Anti-Perkosaan Anyar

ditulis dening editor

Pencipta SafetyNet bakal nggawe debut game-changer potensial ing perang kanggo mungkasi serangan seksual lan perdagangan manungsa ing gala amal ing pusat kutha Los Angeles tanggal 12 Februari 2022.

Print Friendly, PDF & Email

SafetyNet nyedhiyakake tuwung utawa aduk tongkat sing, nalika ngenalake obat-obatan "desainer" kaya GHB, rohypnol, lan ketamine, owah-owahan warna saka tembus dadi ungu, menehi tandha marang wong sing ngombe yen obat wis diselehake ing minuman.

"Tujuane kanggo ngerteni manawa ana upaya kanggo ngobati minuman kasebut, nyuda kemungkinan serangan seksual utawa penculikan," ujare Reena Sehgal, pengacara ing Los Angeles sing makili SafetyNet. "Wong bisa luwih gampang ngerti yen ngombe bakal menehi kabar yen ana wong sing nyoba nglanggar hak-hake."

Wong Amerika kena rudo pekso utawa serangan seksual kira-kira saben 68 detik, miturut organisasi anti-serangan seksual RAINN, kanthi limang persen serangan seksual sing dilaporake diklasifikasikake minangka akibat saka narkoba. Prodhuk, sing wis disetujoni dening John Hopkins, bakal demo ing gala.

Cangkir lan pengaduk SafetyNet bakal kasedhiya kanthi komersial yen pendanaan wis dijamin. Produk kasebut saiki samesthine bakal ana ing toko kelontong, toko omben-omben lan ing papan liya ing Mei 2022.

"SafetyNet dhewe bakal nyuda serangan seksual kanthi ndeteksi obat-obatan kasebut, nanging sing luwih penting, eksistensi kasebut bakal dadi pencegahan," ujare Sehgal. "Perkosa lan pedagang manungsa bakal mikir kaping pindho yen ana produk sing kasedhiya sing bakal nyekel dheweke ing tumindak kasebut."

Hasil saka acara amal bakal entuk manfaat kanggo RAINN, Love Fearless, lan nirlaba liyane sing darmabakti kanggo mungkasi serangan seksual lan perdagangan manungsa.

SafetyNet disponsori dening Sehgal Law PC, Lastine Impressions, lan Broken Vase Productions. Tujuane yaiku nyuda jumlah kasebut lan nggawa produk menyang pasar sing bakal ngidini wong bisa ngaso kanthi ngerti yen ngombe aman kanggo dikonsumsi.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar