WTTC Global Summit 2022 Manila Ditundha

WTTC: Arab Saudi dadi tuan rumah KTT Global kaping 22 sing bakal teka.
ditulis dening Juergen T Steinmetz

World Travel and Tourism Council (WTTC) ngumumake tanggal anyar kanggo KTT 2022 ing Manila.

Print Friendly, PDF & Email

Ing taun 2021 WTTC nganakake puncak pariwisata pisanan sajrone pandemi COVID ing Cancun, Meksiko.

Manila disetel minangka papan kanggo acara 2022.

Dina iki Julia Simpson, Presiden & CEO WTTC ujar: "Nalika negara-negara ing saindenging jagad wiwit mbukak lawang kanggo lelungan, kita wis mutusake kanggo njadwal maneh Global Summit mung sawetara minggu. Iki bakal ngidini luwih akeh peserta internasional gabung karo kita ing Manila lan mbantu nuntun lan mimpin sektor kasebut nalika kita bali menyang pemulihan ekonomi.

"KTT Global kita minangka acara Travel & Pariwisata sing paling berpengaruh ing tanggalan. Kita ngarep-arep ndeleng anggota, pimpinan industri lan wakil pemerintah utama kumpul ing Manila ing wulan April kanggo nerusake upaya kanggo mulihake perjalanan internasional kanthi aman.

Bernadette Romulo-Puyat, Sekretaris Departemen Pariwisata Filipina ujar, "KTT Global WTTC bakal dadi kesempatan sing penting kanggo kita nampilake persiapan sing wis ditindakake kanggo mbukak maneh kanggo pengunjung internasional.

"Pariwisata tansah menehi kita kesempatan tanpa wates. Mbukak maneh tujuan lan tapel wates ing tengah pandemik penting kanggo nyukupi mata pencaharian jutaan wong sing gumantung ing lelungan lan pariwisata. Kita ngarep-arep dadi tuan rumah sing apik banget ing Manila nalika kita nelusuri normal sabanjure ing industri perjalanan.

KTT kasebut bakal dianakake ing Metro Manila kanthi pribadi tanggal 20-22 April 2022, kanthi pamirsa global gabung.

Informasi luwih lengkap kayata speaker kunci bakal diumumake sakcepete.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar