Airbus ngirim A320neo karo Airspace Cabin anyar kanggo SWISS

Airbus ngirim A320neo karo Airspace Cabin anyar kanggo SWISS
Airbus ngirim A320neo karo Airspace Cabin anyar kanggo SWISS
ditulis dening Harry Johnson

Fitur kabin Airspace anyar kalebu panel sidewall sing luwih ramping kanggo ruang pribadi ekstra ing tingkat pundhak; tampilan sing luwih apik liwat jendhela kanthi ngelmu kebatinan sing didesain ulang lan bayangan jendhela sing wis terintegrasi; tong sampah nduwur sirah paling gedhe kanggo 60% tas liyane; teknologi lampu LED lengkap paling anyar; 'wilayah mlebu' kanthi lampu LED; lan WC anyar kanthi fitur tanpa sentuhan higienis lan permukaan antimikroba.

Print Friendly, PDF & Email

Swiss wis entuk sing pertama Airbus A320neo nampilake konfigurasi kabin Airspace anyar. 

Fitur kabin Airspace anyar kalebu panel sidewall sing luwih ramping kanggo ruang pribadi ekstra ing tingkat pundhak; tampilan sing luwih apik liwat jendhela kanthi ngelmu kebatinan sing didesain ulang lan bayangan jendhela sing wis terintegrasi; tong sampah nduwur sirah paling gedhe kanggo 60% tas liyane; teknologi lampu LED lengkap paling anyar; 'wilayah mlebu' kanthi lampu LED; lan WC anyar kanthi fitur tanpa sentuhan higienis lan permukaan antimikroba.

Swiss punika dangu Airbus customer, operasi Airbus A220 lan A320 Family Aircraft ing jaringan Eropah lan saliyane A330s lan A340s global. Ing 2018 Lufthansa Group, perusahaan induk saka Swiss, milih kanggo nglengkapi luwih saka 80 pesawat A320 Family anyar ing pesenan saka Airbus karo Airspace kabin.

Kulawarga A320neo minangka kulawarga pesawat sing paling sukses lan nampilake tingkat linuwih operasional 99,7%. A320neo menehi operator karo 20% abang ing konsumsi bahan bakar lan CO 2  emisi. Kulawarga A320neo nggabungake teknologi paling anyar kalebu mesin generasi anyar lan piranti ujung sayap Sharklet. Ing Airbus' Kulawarga A320neo nawakake kenyamanan sing ora ana tandhingane ing kabeh kelas lan kursi Airbus 18-inci kanthi ekonomi minangka standar. 

Ing pungkasan Desember 2021, Kulawarga A320neo wis nampa meh 7,900 pesenan saka luwih saka 120 pelanggan ing saindenging jagad.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar