Omicron nggawe bayangan babagan lelungan Taun Anyar Cina

Omicron nggawe bayangan babagan lelungan Taun Anyar Cina
Omicron nggawe bayangan babagan lelungan Taun Anyar Cina
ditulis dening Harry Johnson

Analisis tujuan sing paling akeh dipesen nuduhake manawa lelungan luang minangka cahya sing bakal dadi tampilan surem.

Print Friendly, PDF & Email

Laporan anyar nuduhake manawa kunci anyar ing China, ditindakake kanggo nanggepi wabah kasebut Omicron galur COVID-19 wis nggawe bayangan dawa babagan rencana perjalanan taun anyar. Data paling anyar, tanggal 11 Januari, nuduhake pesenan penerbangan kanggo periode liburan sing bakal teka, 24 Januari - 13 Februari, ana 75.3% ing mburi tingkat pra-pandemi nanging 5.9% luwih dhisik tinimbang tingkat sing kurang apik ing taun kepungkur.

Saliyane Omicron-Watesan lelungan sing gegandhengan, saran pamrentah babagan lelungan taun anyar uga dadi faktor pengaruh kanggo nyuda permintaan. Pungkasan taun, akeh panguwasa lokal menehi saran supaya "tetep".

Taun iki, saran kasebut rada entheng, kanthi wong menehi saran kanggo nglindhungi kesehatan pribadi nalika lelungan, nanging ora "tetep". Sikap kasebut ngidini wong duwe keluwesan ngenteni lan ndeleng kepiye kedadeyan lan nggawe keputusan ing menit pungkasan kanggo lelungan yen pengin.

Kabeh ora mesthi ilang kanggo maskapai lan liya-liyane ing industri perjalanan ing China. Iki amarga wektu timbal kanggo pesenan penerbangan wis suda banget sajrone pandemi. Bubar, udakara 60% pesenan ing penerbangan domestik China digawe mung patang dina sawise budhal. Mulane, kanthi rong minggu antarane data paling anyar lan wiwitan periode liburan puncak, lonjakan ing menit pungkasan isih bisa ditindakake.

Apa utawa ora sing mengkono bakal gumantung ing wabah anyar saka Omicron varian lan carane cepet padha bisa ngemot. Iki amarga pola lelungan domestik ing China sajrone pandemi wis dadi perang antarane panjaluk lelungan sing kuat lan larangan draconian kanggo ngemot COVID-19, kanthi lelungan mumbul maneh, sanalika para wisatawan ngrasakake risiko kena infeksi. dadi terdampar ing wilayah infèksi wis surut.

Analisis tujuan sing paling akeh dipesen nuduhake manawa lelungan luang minangka cahya sing bakal dadi tampilan surem. Ing antarane 15 ndhuwur, tujuan sing paling tahan banter yaiku Changchun, tekan 39% tingkat pra-pandemi; Sanya, 34%; Shenyang, 32%; Chengdu, 30%; Haikou, 30%; Chongqing, 29%; Shanghai, 26%; Wuhan, 24%; Harbin 24% lan Nanjing, 20%.

Saka iku, Changchun Shenyang lan Harbin ngemot akeh resort olahraga mangsa; lan penting manawa Harbin isih ana ing dhaptar 15 paling ndhuwur sanajan kena pengaruh wabah COVID-19 bubar Desember.

Sanya lan Haikou, kang loro dumunung ing Hainan, Pulo liburan China ing Segara China Kidul, wis ngalami popularitas sing terus-terusan sajrone pandemi, sing didorong dening larangan China babagan lelungan internasional lan perawatan pajak khusus babagan adol barang mewah. Miturut departemen perdagangan Hainan, jumlah pembeli bebas bea mundhak 73% ing taun 2021 lan dodolan mundhak 83%.

Tujuan liyane, Chengdu, Chongqing, Shanghai, Wuhan lan Nanjing, kabeh populer kanggo wisata kutha.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar