Industri travel AS: Kawicaksanan anyar dibutuhake kanggo mulihake panjaluk lelungan

Industri travel AS: Kawicaksanan anyar dibutuhake kanggo mulihake panjaluk lelungan
Industri travel AS: Kawicaksanan anyar dibutuhake kanggo mulihake panjaluk lelungan
ditulis dening Harry Johnson

Proyek Ekonomi Pariwisata sing tanpa tumindak federal sing ditargetake kanggo nyepetake bali bisnis lan panjaluk lelungan internasional, loro bagean penting kasebut ora bakal pulih nganti paling ora taun 2024.

Print Friendly, PDF & Email

Luwih saka 600 anggota industri lelungan-wakil saka kabeh 50 negara, Distrik Columbia, Puerto Rico lan Guam-menandatangani layang kanggo pimpinan kongres njaluk tumindak langsung babagan kabijakan federal sing cedhak kanggo mulihake lan ngembangake industri perjalanan AS. Layang kasebut dikirim dening Asosiasi Plancongan AS marang para legislator.

Rincian surat kasebut minangka langkah-langkah sing khusus kanggo nyegerake lelungan bisnis domestik lan sektor perjalanan mlebu internasional, sing terus berjuang kanggo mbalek maneh. Perkiraan awal saka Ekonomi Pariwisata nuduhake yen belanja lelungan internasional udakara 78% ing sangisore tingkat 2019 ing 2021. Kajaba iku, belanja perjalanan bisnis domestik 50% ing ngisor tingkat 2019 ing 2021.

Proyek Ekonomi Pariwisata sing tanpa tumindak federal sing ditargetake kanggo nyepetake bali bisnis lan panjaluk lelungan internasional, loro segmen penting kasebut ora bakal pulih nganti paling ora 2024. Kabijakan ing ngisor iki dibutuhake kanggo mulihake proyek sing ilang, nyegerake bisnis lan komunitas, lan njamin pemulihan sing rata ing kabeh sektor lelungan:

  • Pass Mulihake Merk USA Tumindak (S. 2424 / HR 4594), sing nransfer revenue keluwihan $250 yuta saka Dana Promosi Travel kanggo mulihake anggaran Brand USA lan ndhukung upaya kanggo nggawa bali pengunjung internasional menyang kabeh wilayah ing Amerika Serikat.
  • Merk USAAnggaran kasebut tekan paling murah ing taun 2021 amarga nyuda biaya perjalanan internasional sing digunakake kanggo mbiayai program kasebut.
  • Nyedhiyakake stimulus pajak sing ditargetake kanggo mulihake belanja ing perjalanan bisnis, hiburan langsung, lan acara pribadi.
    • Kredit lan potongan pajak sauntara, kayata sing diusulake ing Bagian 2 lan 4 Undhang-undhang Pemulihan Pekerjaan Perhotelan lan Perdagangan (S.477/HR1346), bakal ngrangsang mbuwang lan nyepetake pemulihan kanggo lelungan bisnis, konferensi, hiburan langsung, seni, olahraga liga cilik, lan acara pribadi liyane.
  • Nyedhiyani dana tambahan kanggo hibah bantuan kanggo bisnis lelungan sing kena pengaruh banget kanthi nggedhekake hak kanggo Dana Revitalisasi Restoran (RRF), Program Hibah Operator Venue Tertutup, utawa nggawe program bantuan anyar kanthi struktur sing padha karo RRF kanggo bisnis sing gumantung ing lelungan sing rusak banget amarga watesan COVID-19-kalebu hotel, perencana acara, operator tur grup, atraksi, travel advisor lan akeh liyane.

"Nalika pandemi Covid terus mengaruhi industri perjalanan, nyedhiyakake relief federal tambahan lan kabijakan stabil bakal mbantu kabeh sektor lelungan bisa pulih kanthi rata," ujare. Asosiasi Plancongan AS Wakil Presiden Eksekutif Urusan Umum lan Kebijakan Tori Emerson Barnes.

"Kongres kudu ngetrapake prioritas kasebut kanthi cepet supaya bisa bali menyang perjalanan bisnis lan rapat lan acara profesional, saliyane segmen perjalanan mlebu internasional."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar