Jamaika lan Republik Dominika Nguatake Kerjasama Pariwisata Anyar

Bartlett muji NCB nalika ngluncurake inisiatif Portofolio Dampak Respon Pariwisata (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett - Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett wis rembugan singkat ing Spanyol dina karo Presiden Republik Dominika (DR), Excellency Luis Abinader lan pejabat ndhuwur DR liyane kanggo ngiyataken hubungan pariwisata. Iki bakal nyebabake tingkat anyar pariwisata multi-tujuan sing tujuane kanggo nemtokake maneh kepiye fungsi pariwisata ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Gerakan kasebut ditindakake nalika Menteri Bartlett lan tim cilik rawuh ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling gedhe ing donya, sing saiki dianakake ing Madrid, Spanyol.

"Jamaika lan Republik Dominika bakal mlebu ing jaman anyar 'co-petisi,' yaiku kolaborasi lan kerjasama ing pangembangan pariwisata tinimbang kompetisi tradisional sing wis dadi fitur pengaturan pariwisata pra-COVID ing Karibia. Presiden negara iki ana ing FITUR suwene seminggu bebarengan karo Menteri David Collado, Menteri Pariwisata, lan komitmen yaiku supaya kita bisa kerja bareng kanggo mbangun pariwisata ing wilayah kasebut, "ujare Menteri Bartlett.

Para pimpinan uga ngrembug babagan kemungkinan ngluncurake kampanye pemasaran multi-tujuan, salah siji saka telung asil warisan saka konferensi global Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO) November 2017 ing Teluk Montego, sing njaluk pamrentah Karibia lan sektor swasta supaya bisa kerja sama kanggo maju. integrasi regional liwat promosi lan harmonisasi undang-undang babagan konektivitas udara, fasilitasi visa, lan pangembangan produk.

"Mimpin program iki minangka fitur sing nyenengake kanggo maju kanggo pariwisata ing Karibia."

"Lan inti saka iki bakal mimpin, nyatane, menyang tingkat pariwisata multi-tujuan sing bakal nemtokake maneh cara fungsi pariwisata ing wilayah kasebut. Nanging sing luwih penting, bakal nyetel panggung kanggo ngembangake pasar ing wilayah kita kanggo ketemu pemain sing luwih gedhe lan luwih nyenengake ing industri global lan narik kawigaten maskapai mega sing nggawa penumpang jarak jauh menyang Karibia, "terang Bartlett.

Kita bungah babagan prospek jaman anyar kanggo pangembangan pariwisata, lan Jamaika lan Republik Dominika ana ing tengah iki, "ujare.

Bartlett uga nuduhake manawa manajemen utang lan pendanaan uga dadi inti diskusi ing FITUR kanggo mbantu para pemangku kepentingan sing paling angel kena pengaruh pandemi kanggo mbangun maneh. Dheweke ngomong karo Presiden Banco Popular, Ignacio Alvarez, sing dadi bank pariwisata paling gedhe ing Karibia, kanggo ngrembug unsur manajemen utang ing sektor sing kena pengaruh banget karo pengaturan kredit amarga pandemi lan mandheg kegiatan ekonomi ing wilayah kasebut. papan pariwisata luwih saka setahun.

#jamaika

#fitur

#jamaikatravel

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar