Semangat, Dorong lan Komitmen Anyar ing 20th IMEX Frankfurt

IMEX ing Frankfurt Show Floor - Gambar duweni IMEX Group
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Registrasi dibukak dina iki kanggo edisi ulang tahun kaping 20 saka IMEX ing Frankfurt 31 Mei - 02 Juni kanthi macem-macem pameran lan panuku wis dikonfirmasi saka macem-macem sektor lan pasar. Penyelenggara, Grup IMEX, ujar manawa iki nuduhake permintaan sing terus-terusan kanggo rapat global, acara lan industri perjalanan insentif kanggo ngreset lan bali menyang bisnis bebarengan.

Print Friendly, PDF & Email

The IMEX tim bakal welcome maneh akeh perantara sing wis suwe, nalika wis duwe klompok anyar sing diantrekake saka Australia lan AS. Sawise sukses ing IMEX America, Egroup bakal nggawa grup panuku menyang Frankfurt kanggo pisanan nalika mitra hotel utama IMEX - Hilton, Marriott, Radisson, Hyatt lan Melia - kabeh setya nggawa grup klien menyang acara kasebut.

Antarane tujuan, papan lan pemasok sing dikonfirmasi minangka pameran yaiku Spanyol, Maroko, Mesir, Latvia, Hotel Maritim lan Jalur Pelayaran Norwegia. Leva Gredzena saka Dewan Pariwisata Nasional Latvia nerangake: "Nalika Latvia katon nyambung maneh menyang jagad iki, IMEX ing Frankfurt bakal dadi pasar sing penting kanggo kita miwiti maneh fasilitas lelungan internasional, lan nyambungake karo kolega anyar lan lawas.

Carina Bauer, CEO saka IMEX Group, ngandika:

"Kita bungah banget bisa ngluncurake registrasi kanggo edisi khusus IMEX ing Frankfurt, acara sing wis menehi bisnis, jaringan lan sinau sing penting kanggo komunitas wiwit diluncurake 20 taun kepungkur."

"Momentum gedhine lan napsu kanggo nindakake bisnis ana banter lan cetha ing IMEX Amerika ing November lan akeh saka tim wis mung bali saka PCMA ing Las Vegas ngendi padha krungu apa-apa nanging semangat, kasurung lan prasetya kanggo IMEX ing Frankfurt ing Mei. Iki mbukak dalan kanggo telung dina sing nyenengake ing Frankfurt nalika wektune teka.

IMEX ing Frankfurt ditindakake 31 Mei - 2 Juni 2022 - komunitas acara bisnis bisa ndhaptar kene. Registrasi gratis.

eTN minangka mitra media kanggo IMEX.

#imex

#imexfrankfurt

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar