3 Penerbangan Anyar menyang Jamaika saka Belgia lan Walanda ing wulan April

Gambar duweni elmnt saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett, metu saka keterlibatan saiki ing Spanyol, wis ngumumake yen TUI Belgium lan TUI Walanda bakal ngluncurake telung penerbangan mingguan antarane Belgia, Walanda, lan Teluk Montego ing April taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

TUI Belgium bakal ngoperasikake rong penerbangan langsung saben minggu antarane Bandara Internasional Brussels lan Teluk Montego, dene TUI Walanda bakal ngoperasikake siji penerbangan langsung saben minggu antarane Bandara Internasional Amsterdam Schiphol lan Teluk Montego. Boeing 787 Dreamliners kanthi kira-kira 300 kursi saben digunakake kanggo penerbangan kasebut.

 "Kita seneng banget karo woro-woro iki lan dampak potensial ing sektor pariwisata kita."

"Penerbangan kasebut uga bakal mulihake pasar pariwisata Belgia lan Walanda menyang papan sadurunge pandemi."

"Nalika rong taun kepungkur wis dadi roller coaster, kita wis kerja keras kanggo mesthekake yen karya kasebut tetep Jamaika kuwat ing pikirane mitra internasional kritis kita dikuatake saben dina, "ujare Bartlett. 

Belgia lan Walanda nduwèni gabungan populasi mung sangisoré 30 yuta, pendapatan per kapita dhuwur, lan minat sing kuat kanggo lelungan internasional. Dheweke uga ana ing jantung Uni Eropa, kanthi konektivitas udara, rel, lan dalan sing apik banget lan lancar menyang pirang-pirang negara Eropa liyane.

Kabar kasebut teka nalika Menteri Pariwisata Hon Edmund Bartlett lan tim cilik rawuh ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling penting ing donya, sing saiki ditindakake ing Madrid, Spanyol.

Delano Seiveright, Penasihat Senior lan Strategi ing Kementerian Pariwisata negesake manawa "penerbangan Belgia lan Walanda bakal nggawa wolung jumlah penerbangan saben minggu antarane benua Eropa lan Jamaika. Papat penerbangan dioperasikake antarane Frankfurt, Jerman lan Teluk Montego, Jamaika dening operator Jerman Condor lan Eurowings Discover.

"Kajaba iku, kita bakal njaga layanan langsung saben minggu antarane Zurich, Swiss, lan Teluk Montego, Jamaika. Kita ora kalebu kira-kira limalas penerbangan nonstop saben minggu antarane Inggris lan Jamaika sing dilakokno dening Virgin Atlantic, British Airways, lan TUI saka penilaian iki, "tambah Seiveright.

"Tujuan gedhe ing FITUR nuduhake kanthi jelas manawa pariwisata ana ing lintasan pertumbuhan sing padhet, lan kita kudu mesthekake manawa masarakat Jamaika entuk manfaat. Kita ora bakal lali babagan kedekatan pariwisata, sing ngidini infus belanja pariwisata menyang ekonomi lokal. Pariwisata ora bisa diisolasi, amarga minangka industri rantai pasokan sing nyakup pirang-pirang sektor ekonomi, kalebu pertanian, manufaktur, lan transportasi. Iki carane kelestarian ekonomi digayuh, "ujare Bartlett.

#belgium

#pusat

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar