Aruba ngumumake syarat entri anyar kanggo lelungan AS lan Kanada

Aruba ngumumake syarat entri anyar kanggo lelungan AS lan Kanada
Aruba ngumumake syarat entri anyar kanggo lelungan AS lan Kanada
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 18 Januari 2022, warga saka AS lan Kanada (negara berisiko tinggi) bakal duwe pilihan kanggo njupuk tes antigen siji (1) dina sadurunge utawa tes PCR nganti rong (2) dina sadurunge lelungan menyang Aruba.

Print Friendly, PDF & Email

Otoritas Pariwisata Aruba ngumumake yen Aruba wis nganyari syarat entri kanggo lelungan saka USA lan Kanada. 

Efektif tanggal 18 Januari 2022, warga saka USA lan Kanada (negara berisiko dhuwur) bakal duwe pilihan kanggo njupuk tes antigen siji (1) dina sadurunge utawa tes PCR nganti rong (2) dina sadurunge lelungan menyang Aruba. Wigati dimangerteni manawa wiwit tanggal 27 Desember 2021, warga saka negara berisiko tinggi ora duwe pilihan kanggo nyoba nalika teka.

Pengunjung 12 lan luwih lawas, sing wis dites positif nggunakake tes molekuler COVID-19 kanthi swab nasofaring antarane 10 dina lan 12 minggu sadurunge tanggal lelungan menyang Aruba, lan ora nuduhake gejala apa wae, bakal dibebasake saka syarat nyedhiyakake COVID negatif. -19 asil test kanggo entri kanggo Aruba.

Efektif tanggal 18 Januari 2022, Aruba nampa tes Antigen lan tes Molekuler (kayata PCR) saka laboratorium sing disertifikasi anggere tundhuk karo Persyaratan Pengujian COVID-19.

Kaya sing diumumake ing Desember, Aruba wis partner karo OK2Roam kanggo nggawe cara liyane rapi kanggo pengunjung kanggo proses syarat entri kanggo pulo Karibia.

Sistem anyar ngidini para wisatawan menehi wewenang laboratorium sing disetujoni kanggo ngirim asil tes negatif langsung menyang platform entri kertu Embarkasi-Disembarkasi Aruba.

Liwat sistem iki, lelungan bisa njupuk tes PCR sing diawasi video utawa bisa menyang pusat tes ing luwih saka 50 lokasi, ing ngendi dheweke bisa njupuk PCR utawa tes antigen cepet.

Layanan kasebut, sing diwenehake dening VFS Global, diuji lan divalidasi kanggo mesthekake yen bisa netepi syarat tes anyar Aruba.  

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar