Paling ora ana 29 wong sing tiwas ing pandonga Liberia

Paling ora ana 29 wong sing tiwas ing pandonga Liberia
Paling ora ana 29 wong sing tiwas ing pandonga Liberia
ditulis dening Harry Johnson

Rincian babagan bencana kasebut tetep samar. Miturut laporan lokal, acara kasebut minangka rapat pandonga Kristen - dikenal ing Liberia minangka "perang salib" - dianakake ing lapangan bal-balan ing New Kru Town, pinggiran kutha kelas pekerja ing ibukutha.

Print Friendly, PDF & Email

Polisi Monrovia ujar manawa paling ora ana 29 wong sing tiwas ing stampede ing rapat pandonga Kristen ing ibukutha Liberia, Kamis, lan ana rasa wedi yen jumlah korban bisa mundhak.

Juru bicara polisi Moses Carter ujar manawa jumlah tiwas kasebut sementara lan "bisa uga tambah" amarga ana sawetara wong sing kritis. Dheweke nambahake manawa bocah-bocah kalebu ing antarane wong mati.

Wakil menteri informasi Liberia menehi jumlah pati sing padha.

"Dokter ujar 29 wong tiwas lan sawetara ana ing dhaptar kritis," ujare Jalawah Tonpo, nelpon radio negara saka rumah sakit sing cedhak.

"Iki dina sedih kanggo negara," tambah Tonpo.

Media lokal nglaporake dina Kamis yen bencana sewengi kedadeyan ing rapat sing dianakake ing lapangan bal-balan ing New Kru Town, ing sisih lor Monrovia. Ora langsung jelas apa sing nyebabake stampede.

Rincian babagan bencana kasebut tetep samar. Miturut laporan lokal, acara kasebut minangka rapat pandonga Kristen - dikenal ing Liberia minangka "perang salib" - dianakake ing lapangan bal-balan ing New Kru Town, pinggiran kutha kelas pekerja ing ibukutha.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar