Uji Coba Klinis Anyar ing Pasien karo Pneumonia COVID-19 Kritis

ditulis dening editor

CalciMedica Inc., perusahaan saluran CRAC (calcium release-activated calcium), dina iki ngumumake wiwitan CARDEA-Plus, uji klinis Fase 2b sing ditindakake ing Amerika Serikat lan Kanada, sing bisa dadi pimpinan kanggo Fase kasebut. 3 program pangembangan Auxora ™ ing pasien kanthi radhang paru-paru COVID-19 kritis.

Print Friendly, PDF & Email

Uji coba kasebut dirancang kanggo nglumpukake data safety pasien tambahan karo Auxora, netepake safety lan khasiat Auxora kanthi kombinasi karo tocilizumab lan kortikosteroid, lan netepake safety lan khasiat saka telung versus enem dina dosis. Perusahaan bubar nglaporake data topline saka uji coba CARDEA Phase 2 sing ndhukung studi luwih lanjut ing populasi pasien iki. 

CARDEA-Plus bakal ndhaptar pasien radhang paru-paru COVID-19 kanthi rasio PaO2/FiO2 (P/F) ≤200 sing mbutuhake nasal cannula (HFNC) utawa ventilasi noninvasif (NIV). Pasien bakal nampa dosis awal Auxora 2.0 mg / kg, banjur 1.6 mg / kg ing 24 jam, lan 1.6 mg / kg ing 48 jam. Pasien kanthi rasio P / F ≤100 utawa kanthi ventilasi mekanik ing 48 jam bakal layak kanggo nampa telung dosis Auxora utawa telung dosis plasebo kanthi acak. Kabeh pasien bakal nampa standar perawatan sing bisa uga kalebu panggunaan kortikosteroid lan / utawa tocilizumab.

"Sanajan nambah tarif vaksinasi kanggo COVID-19, jumlah rawat inap lan kematian sing akeh isih dadi masalah sing signifikan," ujare Sudarshan Hebbar, MD, Kepala Petugas Medis CalciMedica. "Nalika tocilizumab wis akeh digunakake ing pasien sing dirawat ing rumah sakit karo COVID-19, isih ana kabutuhan kanggo nambah asil pasien. Kita yakin Auxora duwe mekanisme tumindak lan farmakokinetik unik sing bisa menehi mupangat klinis kanggo pasien sing nandhang radhang paru-paru COVID-19 kritis.

"Inisiasi panaliten iki, sing uga ngidini administrasi Auxora kanthi tocilizumab lan kortikosteroid ing pasien sing nandhang pneumonia COVID-19 kritis, minangka tonggak penting kanggo Perusahaan kita," ujare Rachel Leheny, Ph.D., Kepala Eksekutif CalciMedica. . "Penting, asil panaliten iki, sing bakal ditindakake diskusi karo FDA, bakal ngandhani desain uji klinis Fase 3 sing potensial ing taun iki. Kita wis nampa semangat lan dhukungan saka situs penyidik ​​​​kanggo sinau iki lan ngarepake enrollment kanthi cepet.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar