Jeneng Obat Orphan Anyar kanggo Perawatan Limfoma Folikular

ditulis dening editor

CASI Pharmaceuticals, Inc., perusahaan biofarmasi AS sing fokus ing ngembangake lan komersialisasi produk terapeutik lan farmasi sing inovatif, ngumumake dina iki, yen US Food and Drug Administration (FDA) wis menehi Orphan Drug Designation (ODD) menyang partner BioInvent International AB, kanggo BI-1206, antibodi anti-FcyRllB sing diselidiki, kanggo perawatan limfoma folikel (FL), wangun paling umum saka limfoma Non-Hodgkin (NHL) sing tuwuh alon-alon.

Print Friendly, PDF & Email

BI-1206 minangka calon obat utama BioInvent lan saiki diselidiki ing rong uji coba Fase 1/2. Salah sijine ngevaluasi kombinasi BI-1206 karo rituximab kanggo perawatan limfoma Non-Hodgkin, sing kalebu pasien FL, MCL lan limfoma zona marginal (MZL) sing wis kambuh utawa refrakter kanggo rituximab. Uji coba Fase 1/2 kapindho nyelidiki BI-1206 kanthi kombinasi karo terapi anti-PD1 Keytruda® (pembrolizumab) ing tumor padhet.

Dr. Wei-Wu He, Ketua, lan CEO CASI menehi komentar, "BioInvent terus maju kanthi pangembangan lan kerangka regulasi kanggo BI-1206. Persetujuan CTA ing China ing Desember 2021 lan FDA Orphan Drug Designation anyar nuduhake potensial kuat antibodi kelas pertama iki. CASI duwe hak komersial China BI-1026, lan tim kita lagi nyiapake kanggo sinau klinis China. CASI lan BioInvent minangka mitra sing lancar lan duwe tujuan umum kanggo entuk manfaat kanggo pasien kanthi teknologi farmasi sing inovatif.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar