Uji Coba Klinis Anyar kanggo Perawatan Kanker Prostat

ditulis dening editor

Hinova Pharmaceuticals Inc., perusahaan biofarmasi tahap klinis sing fokus ing ngembangake terapi novel kanggo kanker lan penyakit metabolik liwat teknologi degradasi protein sing ditargetake, ngumumake manawa pasien pertama sing kena kanker prostat tahan kastrasi metastatik (mCRPC) wis kasil diwenehi dosis ing Tahap I. uji klinis HP518, degrader chimeric bioavailable banget selektif lan bioavailable nargetake reseptor androgen (AR). Sinau Fase I mbukak-label sing isih ana ing Australia bakal ngevaluasi safety, farmakokinetik, lan aktivitas anti-tumor HP518 ing pasien karo mCRPC.

Print Friendly, PDF & Email

HP518 wis ditemokake lan dikembangake dening platform panemuan obat degradasi protein sing ditargetake Hinova. Nduwe potensial kanggo ngatasi resistensi obat kanker prostat amarga sawetara mutasi AR tartamtu.

Degradasi chimeric minangka molekul cilik bifunctional sing ningkatake degradasi protein target kanthi potensi dhuwur lan selektivitas dhuwur. Teknologi iki duweni potensi kanggo target target sing ora bisa ditambani lan kanggo ngatasi masalah resistensi obat obat molekul cilik tradisional.

"Iki minangka tonggak penting ing kemajuan upaya kita saka panemuan obat nganti studi klinis," ujare Yuanwei Chen, Ph.D., Presiden lan CEO Hinova. "Kita bungah babagan iki lan darmabakti kanggo nggawa pilihan perawatan anyar kanggo pasien ing saindenging jagad!"

Liwat platform panemuan obat degradasi protein sing ditargetake, Hinova bisa nampilake aktivitas degradasi protein kanthi cepet lan ngrampungake desain lan optimalisasi degradasi chimeric sing efisien. Salajengipun, Hinova duwe pengalaman jero babagan kontrol manufaktur kimia senyawa degradasi Chimeric.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar