Kia EV6 Saiki Menang Car of the Year ing 2022 Mobil Apa? Anugrah

ditulis dening editor

Kia EV6 wis menangaké penghargaan 'Car of the Year' sakabèhé ing 2022 What Car? Anugrah, uga dijenengi 'SUV Paling Elektrik'. Kamenangan bersejarah kanggo kendaraan listrik khusus Kia iki mung kaping pindho yen EV menang Mobil Apa? Mahkota 'Car of the Year' sawise Kia Niro EV ing 2019.

Print Friendly, PDF & Email

Trofi 'Car of the Year' paling anyar kanggo Kia EV6 ngetutake rekor penghargaan lan penghargaan saka para ahli ing judhul media internasional sing misuwur sajrone 10 wulan wiwit mobil kasebut pisanan dikenalake sacara global ing Maret taun kepungkur.

"EV6 nggabungake macem-macem jagad nyata kanthi kemampuan ngisi daya kanthi kecepatan sing ora bisa ditindakake saingan, ngatasi loro masalah paling gedhe sing isih ana wong babagan mobil listrik. Apa maneh, kanthi nggunakake dhasar listrik sing dipesen tinimbang set sing dienggo bareng karo model bensin lan diesel, Kia bisa njupuk kauntungan saka ukuran motor listrik sing kompak lan ngasilake mobil sing wiyar lan praktis, "ujare Steve Huntingford, Editor. saka Mobil Apa? majalah. "Tambahake kinerja sing gampang, refinement sing luar biasa, rega sing kompetitif lan salah sawijining jaminan paling apik, lan EV6 sing nggumunake ora mung katon kaya mbesuk - uga kaya ngono."

"Iku pakurmatan gedhe kanggo Kia menang 'Car of the Year' ing mobil Apa taun iki? Anugrah, lan nduduhake maneh carane komitmen strategis kita kanggo electrifying jajaran produk Kia bener-bener mbayar. EV6 minangka mobil sing luar biasa, lan nduduhake fokus sing ora owah dadi panyedhiya solusi mobilitas lestari global," ujare Ho Sung Song, Presiden lan CEO ing Kia Corporation. "Rencana kita kanggo electrified jangkauan kita entuk momentum lan kalebu 11 model BEV anyar ing 2026 minangka bagéan saka strategi Plan S kita, ing ngendi, ing wektu, kendharaan listrik bakal nggawe mayoritas dodolan global kita."

EV6 nggawa daya jarak jauh, nol-emisi, pangisi daya ultra-cepet 800V lan gaya khas menyang pasar SUV crossover. EV6 mbisakake kendaraan nganti 528 kilometer jarak nyopir saka siji pangisian daya ing siklus gabungan WLTP, dene teknologi pangisian daya 800V sing canggih tegese pembalap bisa ngisi daya saka 10 nganti 80 persen mung 18 menit.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar