Super Bowl Halftime: Apa sing diimpiake Gary Gray Saiki?

ditulis dening editor

Saka wayahe Dr Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, lan Kendrick Lamar diumumake minangka pemain Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show, donya wis nunggu apa sabanjuré. Saiki, kanthi kemitraan karo pembuat film F. Gary Gray, Pepsi wis nggawe trailer Halftime Show epik kanthi irah-irahan The Call ing mimpin nganti apa sing bisa dadi 12 menit paling gedhe ing hiburan musik ing donya.

Print Friendly, PDF & Email

Kisah Panggilan

Pepsi partnered karo LA dhewe F. Gary Gray (Straight Outta Compton, Friday, The Fate of the Furious) kanggo ngarahake trailer sing ngurmati pengaruh kabeh limang seniman ing budaya sadurunge kinerja Pepsi Halftime Show sing monumental. Telpon mbukak kaya film blockbuster energi dhuwur, inspirasi dening meh rong puluh taun worth saka video musik lan trek apik karo hitmakers paling dikenali saka generasi kita lan bangga asli LA, Dr Dre, ing setir. Lensa obah kanthi cepet ing antarane Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige, lan Kendrick Lamar sing nyorot lelampahan lan pengaruh seni individu. Saben artis banjur njaluk telpon saka kanca lan kolaborator, Dr. Dre, kanggo converge ing Stadion SoFi ing Inglewood kanggo apa sing bakal dadi paling gedhe Pepsi Super Bowl Halftime Show tau.

The Creatives

Saka video musik groundbreaking menyang film klasik kultus Kidul-Tengah ana lan biopik NWA epik Straight Outta Compton, F. Gary Gray wis dadi megaphone kanggo budaya lan hip hop sajrone pirang-pirang dekade lan minangka swara paling asli kanggo nampilake perjalanan saka dalan-dalan. saka LA menyang stadion SoFi wulan ngarep. "Panggilan" dicetak dening direktur musik omni-talented, nominasi Emmy lan panulis pemenang penghargaan Grammy Adam Blackstone, sing nyusun lagu-lagu apik "Rap God", "The Next Episode," "Family Affair," "HUMBLE. ," "Isih DRE," lan "California Love." 

"Saben-saben aku kolaborasi karo Dre, misale jek nandhani wayahe penting ing sajarah hiburan, saka proyèk kaya ana, Set It Off, Straight Outta Compton, kanggo saiki Pepsi Super Bowl LVI Halftime Show," nuduhake F. Gary Gray. "Minangka penggemar super, aku nganggep minangka pakurmatan lan hak istimewa kanggo mbangun lan nggawe wektu iki kanthi limang seniman paling legendaris ing sejarah musik. Wis mbledhos!”

Pepsi Terus mbayangake Pertunjukan Halftime

Pepsi Super Bowl Halftime Show minangka momen sing paling akeh diomongake ing musik lan hiburan, kanthi luwih saka 100 yuta pamirsa sing nonton tontonan kasebut ing taun-taun pungkasan. Penciptaan The Call nandhani sing anyar kanggo Pepsi amarga merek kasebut ngembangake 12 menit musik sing paling nyenengake dadi kampanye pirang-pirang minggu sing luwih gedhe. Debuting dina iki ing YouTube lan anyar Pepsi Super Bowl Halftime Show App, 30 panggonan kapindho Telpon bakal ditayangke nasional saindhenging NFL Divisional lan Konferensi playoffs lan ing mimpin kanggo Super Bowl LVI, nyetel panggung kanggo acara apik.

"Saiki kita mung sawetara minggu adoh saka kinerja Pepsi Super Bowl Halftime Show sing paling diantisipasi ing kabeh wektu, kita nggawa para penggemar nyedhaki sihir babagan apa sing bakal dadi momen kolosal ing sejarah budaya pop. Amarga barisan epik saka limang talenta superstar, kita pengin menehi pengalaman sinematik sing bisa ngurmati saben seniman kanthi bener lan ngrayakake peran ing musik lan budaya nalika mudhun ing Los Angeles kanggo menehi pertunjukan kanggo pirang-pirang abad, "ujare Todd Kaplan. , VP Marketing - Pepsi. "Pancen kritis yen kita nyritakake crita iki kanthi cara sing asli, mula kita kerja bareng karo jenius kreatif saka F. Gary Gray lan Adam Blackstone kanggo ngirim konten sing duwe pengaruh iki. Trailer kasebut bakal kasedhiya ing aplikasi Pepsi Super Bowl Halftime Show bebarengan karo sawetara cuplikan ing mburi layar, hadiah penggemar, lan liya-liyane kanggo mesthekake para penggemar terus hyped kanggo pertunjukan kasebut ing minggu sing bakal teka.

Kanthi diluncurake The Call, akeh konten sing durung nate katon sadurunge bakal diluncurake ing aplikasi Pepsi Super Bowl Halftime Show anyar ing dina-dina sing bakal teka kalebu:

• Konco gambar lan video saka nggawe Telpon;

• Hadiah anyar kalebu bal-balan Super Bowl LVI edisi winates sing ditandatangani dening Dr Dre;

• Irungnya Surprise nampilaken peraga pesawat siji-of-a-jenis saka moto sing pembuangan bisa menang kalebu: Halftime Show plate lisensi, pesawat glam, pena kaligrafi, lan Papan catur.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar