Kasus Anyar PTSD, Depresi lan Kecanduan Soar Wiwit Omicron

ditulis dening editor

Miturut Indeks Kesehatan Mental: 1 saka 4 buruh AS nuduhake pratandha PTSD, depresi munggah 87%, lan risiko kecanduan ing antarane wong munggah 80% wiwit September.

Print Friendly, PDF & Email

Nalika Amerika nyiyapake awake dhewe sajrone urip pandemik taun telu, kesehatan mental dheweke mudhun, miturut Indeks Kesehatan Mental: Edisi Pekerja AS. Utamane, PTSD, depresi lan kecanduan mundhak ing tengah-tengah kasus Omicron sing mundhak. 1 saka 4 buruh Amerika sing nguwatirake positif kanggo kelainan stres pasca trauma (PTSD) - munggah 54% sajrone telung wulan kepungkur lan munggah 136% yen dibandhingake karo pra-pandemi. Depresi mundhak - munggah 87% wiwit musim gugur (63% luwih dhuwur tinimbang sadurunge COVID19).   

Wong lanang nuduhake risiko kecanduan sing mundhak - munggah 80% antarane September lan Desember 2021. Ing telung sasi kepungkur, depresi ing antarane wong lanang munggah 118%, lan kuatir sosial munggah 162%. Nalika katon khusus ing wong umur 40-59, kuatir umum munggah 94%.

"Kita ngarepake kesehatan mental mudhun ing preian; Nanging, ora ana sing gedhene iki, "ujare Mathew Mund, CEO, Total Brain. "Kita weruh mundhak banget troublesome ing uneg-uneg kesehatan mental ing wektu nalika Omicron wiwit grip bangsa; mandat vaksin ing papan kerja dileksanakake; lan mangsa preian wis ing ayunan lengkap. Pengusaha kudu siyap kanggo ngatasi trauma ing papan kerja. Ngerteni risiko lan tekanan sing bisa ditindakake kanggo karyawan lan normalake diskusi kesehatan mental ing papan kerja minangka langkah pertama sing penting.

Indeks Kesehatan Mental: Edisi Pekerja AS, didhukung dening Total Brain, platform pemantauan lan dhukungan kesehatan mental, disebarake kanthi kemitraan karo Alliance of Healthcare Purchaser Coalitions, One Mind at Work, lan Asosiasi Kebijakan HR lan Kebijakan Kesehatan Amerika. Institut.

Michael Thompson, presiden lan CEO National Alliance, menehi komentar, "Lonjakan omicron nduwe pengaruh paralel ing kesehatan mental tenaga kerja kita. Nalika kita ngarep-arep sing paling awon ana ing mburi kita, para majikan pengin ngindhari upaya kanggo nggawe lingkungan sing nyengkuyung amarga masalah sing digawe pandemi terus.

Margaret Faso, direktur, Riset Perawatan Kesehatan lan Kabijakan Asosiasi Kebijakan SDM, ujar, "Sampeyan nyusahake yen panyebaran varian Omicron kanthi cepet wis nambah penurunan kesehatan prilaku liburan sing khas. Majikan gedhe terus kerja tanpa lelah kanggo nyedhiyakake karyawan kanthi keluwesan lan keuntungan ing papan kerja, kalebu akses menyang layanan kesehatan. Ketidakpastian babagan kabijakan COVID federal nambah stres sing dirasakake ing papan kerja; Nanging, juragan terus fokus ing safety lan kesejahteraan karyawan, preduli saka mandat utawa kabijakan federal. Muga-muga nalika varian Omicron ilang, stres, depresi lan kuatir para pekerja Amerika uga mudhun, lan kesehatan prilaku sing gegandhengan karo kabeh wong Amerika saya apik.

Daryl Tol, wakil presiden eksekutif One Mind at Work, ujare Daryl Tol, "Dampak sing terus-terusan ing kesehatan mental tenaga kerja saiki mbutuhake pengaruh lan upaya sing padha. "Asring, kita golek solusi sing gampang utawa jangka pendek kanggo masalah sing rumit, nanging nyata bakal mbutuhake kerja keras sing terus-terusan kanggo ngembangake program kesehatan mental kanggo karyawan kanthi skala sing efektif."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar