Antibodi Anyar Potently Neutralizes Omicron lan Varian

ditulis dening editor

Sorrento Therapeutics, Inc. dina iki ngumumake rilis data anyar babagan antibodi netralake varian Omicron (nAb) STI-9167, COVISHIELD, antibodi tahap lanjut sing ditemokake lan dikembangake kanggo uji klinis kanthi kolaborasi sing terus-terusan antarane ahli imunologi lan virologi ing Sorrento lan Icahn. Sekolah Kedokteran ing Gunung Sinai ing New York, NY.

Print Friendly, PDF & Email

Tes pengikat protein lan tes netralisasi spike nggunakake virus sing makili kabeh varian keprihatinan (VOC) SARS-CoV-2 sing dikenal wis rampung karo STI-9167, lan nAb iki diamati kanthi ikatan kanthi afinitas sing dhuwur lan nyedhiyakake aktivitas netralisasi sing kuat banget (Omicron IC50). = 25 ng/ml). Sing penting banget, STI-9167 unik yen dibandhingake karo tes SARS-CoV-2 nAbs sing disetujoni EUA amarga sifat ikatan lan netralisasi dijaga nglawan varian Omicron lan Omicron (+R346K) sing muncul, varian garis keturunan Omicron sing saya umum. ngodhe mutasi protein R346K Spike tambahan. Kajaba iku, STI-9167 sing diwenehake kanthi dosis sing sithik (5mg / kg) kanthi rute intranasal utawa intravena nyedhiyakake proteksi sing kuat marang tanda-tanda klinis infeksi dening varian Omicron ing model tikus transgenik K18-hAce2 saka COVID-19, nyegah bobote. mundhut lan nyuda titer virus ing paru-paru nganti tingkat sing ora bisa dideteksi.

"Generasi lan karakterisasi STI-9167 nAb nuduhake kolaborasi gedhe antarane para ilmuwan Gunung Sinai lan Sorrento kanggo ngatasi krisis kesehatan global," ujare Domenico Tortorella, PhD, Profesor Mikrobiologi ing Icahn Mount Sinai.

"Kita milih antibodi STI-9167 saka macem-macem macem-macem anti-SARS-CoV-2 antibodi netralake spike sing dikembangake ing laboratorium kita. Iki nuduhake netralisasi silang sing paling efektif nglawan kabeh isolat SARS-CoV-2 lan varian keprihatinan, kalebu varian Omicron lan Omicron (+R346K) anyar, "ujare J. Andrew Duty, PhD, Asisten Profesor Mikrobiologi lan Direktur Pusat Pengembangan Antibodi Terapeutik ing Icahn Mount Sinai.

"NAbs sing saiki disetujoni EUA wis nyuda utawa ora ana aktivitas ikatan lan netralisasi kanthi nyata marang omicron / omicron (+ R346K) sing ndadekake dheweke ora nyukupi kanggo ndhukung kabutuhan klinis saiki," ujare Mike A. Royal, MD, JD, MBA, Kepala Petugas Medis ing Sorrento. "NAbs alternatif dibutuhake banget ing wektu sing cedhak, utamane kanggo populasi pediatrik sing katon ana risiko infeksi omicron sing abot lan rawat inap. Formulasi COVIDROPS intranasal kita ngirim nAbs kita menyang saluran napas ndhuwur ing ngendi Omicron paling kamungkinan kanggo target lan ngrembaka, lan minangka non-invasif, gampang kanggo ngatur perawatan, iku becik kanggo bocah-bocah. Kita wis wiwit ngobati bocah-bocah sing nandhang COVIDROPS (karo STI-2099) ing Meksiko ing ngendi varian delta isih umum. Liwat pasinaon Tahap 2 ing AS, Inggris lan Meksiko, kita wis ndeleng profil safety sing entheng kanggo pangiriman intranasal nAbs kita lan ngarepake asil sing padha karo COVIDROP (karo STI-9167).

"Saiki kita duwe pengalaman nggawa macem-macem terapi COVID-19 menyang klinik lan maju sawetara menyang Fase 2 lan / utawa pangembangan pivotal," ujare Mark Brunswick, PhD, SVP lan Kepala Urusan Regulasi lan Kualitas ing Sorrento. "We are well situated kanggo cepet nggawa COVISHIELD liwat tahap IND lan menyang klinik lan ngarep-arep kanggo ngajukake IND penting iki ing sasi sabanjuré."

Dr Henry Ji, Ketua lan CEO Sorrento, menehi komentar, "Karya tim ing Sorrento lan Gunung Sinai wis ngasilake antibodi sing luar biasa kanthi sifat protèktif sing unik lan larang marang Omicron lan kabeh VOC SARS-CoV-2 liyane. Antibodi netralisasi COVISHIELD minangka calon paling apik ing kelas lan paling maju kanggo nglawan Omicron sing umum lan VOC Omicron (+R346K) sing muncul. Kita makarya kanthi tekun kanggo posisi antibodi iki kanggo pasien COVID lan yakin manawa pendekatan kita bakal menehi solusi klinis sing efektif ora mung ing wektu sing cedhak nanging uga amarga pandemi terus berkembang.

Naskah pracetak dikirim tanggal 19 Januari 2022 lan bakal diterbitake kanthi online ing biorxiv.org.

Antibodi netralisasi sing diterangake digawe ing laboratorium ing Gunung Sinai lan dilisensi khusus kanggo Sorrento Therapeutics. Anggota fakultas Gunung Sinai lan Gunung Sinai duwe kapentingan finansial ing Sorrento Therapeutics.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar