Perdhana Mentri Inggris Boris Johnson rangking pimpinan donya paling populer

Perdhana Mentri Inggris Boris Johnson rangking pimpinan donya paling populer
Perdhana Mentri Inggris Boris Johnson rangking pimpinan donya paling populer
ditulis dening Harry Johnson

Pimpinan global liyane ing ngisor dhaptar yaiku Presiden Prancis Emmanuel Macron, kanthi rating persetujuan net -25, lan Jair Bolsonaro saka Brasil, kanthi -19.

Print Friendly, PDF & Email

Asil survey dening firma intelijen data berbasis AS, Morning Consult, diterbitake dina Kamis, peringkat Perdana Menteri Inggris Boris Johnson ing ngisor dhaptar popularitas 13 pimpinan jagad.

Jajak pendapat kasebut nuduhake manawa Johnson saiki dadi pimpinan jagad sing paling populer, sing rating persetujuan net saiki ana ing -43, kanthi mung 26% wong sing ndhukung masalah kasebut. Perdhana Mentri.

Pimpinan global liyane ing ngisor dhaptar yaiku Presiden Prancis Emmanuel Macron, kanthi rating persetujuan net -25, lan Jair Bolsonaro saka Brasil, kanthi -19.

Perdana Menteri India Narendra Modi minangka sing paling populer dening sing dijajaki, entuk rating persetujuan net 50. 

Ukuran sampel rata-rata jajak pendapat udakara 45,000 ing AS, dene ukuran sampel kisaran saka 3,000 nganti 5,000 ing negara liya.

Morning Consult nliti panemu ing sawetara negara demokrasi paling maju ing donya. Diktator lan otokrat saka negara non-demokratis, kayata Rusia Vladimir Putin, Cina Xi Jinping, Korea Utara Kim Jong-un, Turkmenistan Gurbanguly Berdimuhamedow lan Belarusia Alexander Lukashenko ora ana peringkat.

Perdhana Mentri Rating persetujuan Johnson mundhak lan puncak nalika pisanan UK kunci kunci ing 2020, nanging wis mudhun banget ing sawetara minggu kepungkur, sawise skandal 'Partygate'.

Boris Johnson dituduh nglanggar larangan COVID-19-contagion sing ditindakake dening pamrentah lan ngadhepi telpon supaya mundur.

Dheweke njaluk ngapura amarga tumindake lan ngajak masarakat lan kanca-kancane ngenteni temuan penyelidikan internal babagan apa dheweke bener-bener nglanggar aturan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar