Perang burnout kanthi njupuk wektu kanggo ngrancang liburan sampeyan

Perang burnout kanthi njupuk wektu kanggo ngrancang liburan sampeyan
Perang burnout kanthi njupuk wektu kanggo ngrancang liburan sampeyan
ditulis dening Harry Johnson

Ewonan organisasi lelungan ing saindhenging Amerika Serikat nyoroti Rencana Nasional kanggo Dina Liburan (NPVD) taunan ing 25 Januari kanggo nyengkuyung wong Amerika ngrancang kabeh wektu libur ing taun kasebut ing wiwitan taun. 

Print Friendly, PDF & Email

Sawise meh rong taun stres sing ana gandhengane karo pandemi, para pekerja Amerika diobong - lan data anyar mbuktekake.

Kanggo mbantu nglawan burnout lan nyurung wong Amerika supaya bisa liburan sing dibutuhake, ewonan organisasi lelungan ing sekitar Amerika Serikat sing highlighting taunan Rencana Hari Liburan Nasional (NPVD) ing 25 Januari kanggo kasurung Amerika kanggo rencana kabeh wektu mati kanggo taun ing wiwitan taun. 

Luwih saka rong pertiga (68%) buruh Amerika ngrasa paling ora kobong lan 13% kobong banget. Salajengipun, luwih saka setengah (53%) buruh adoh saiki kerja luwih akeh tinimbang ing kantor lan 61% luwih angel nyopot saka kerja lan preinan.

Sanajan gelombang pandemi paling anyar, data saka Analis Tujuan nemokake manawa mayoritas wong Amerika sing polling ana ing kahanan "siap lelungan" lan kepengin banget ngrancang perjalanan: 

  • 81% wong Amerika seneng ngrancang liburan sajrone nem wulan sabanjure
  • Saklawasé enem saka 10 (59%) setuju manawa lelungan luwih penting tinimbang sadurunge lan 61% rencana nggawe lelungan dadi prioritas anggaran ing 2022

Sajarah, NPVD Tujuane kanggo mbantu ngatasi masalah wong Amerika sing gagal nggunakake kabeh wektu sing digayuh saben taun, nanging tantangan pandemi wis menehi. NPVD pinunjul anyar: wektu kanggo rencana ahead kanggo dina padhang lan copot saka stressors urip saben dina. 

Sawise meh rong taun urip karo pandemi, wong Amerika mbutuhake reset sing ditawakake preian, ora preduli sepira cedhak utawa adoh. Rencana Nasional kanggo Dina Liburan iku kesempatan sampurna kanggo njagong mudhun karo kulawarga lan kanca-kanca lan nggawe plans kanggo wektu akeh-needed kanggo liyane taun.

Malah tumindak prasaja ngrancang liburan bisa mbantu ngusir blues mangsa. Saklawasé telung perempat (74%) perancang nglaporake seneng banget utawa seneng banget nunggu lan ngrancang preian kanggo taun sing bakal teka tinimbang mung papat saka 10 non-perencana.

Nanging, alangan sing gegandhengan karo pakaryan-kayata beban kerja sing abot lan kekurangan staf-minangka sawetara alasan utama sing nyegah wong Amerika nggunakake wektu istirahat. 

Konten media sosial kanggo Rencana Nasional kanggo Dina Liburan bakal diwenehi tag nggunakake #PlanForVacation.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar