Pariwisata Jamaika Nguatake Hubungan Pariwisata Anyar karo Republik Dominika

Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (katon 2nd saka kiwa ing foto), nuduhake wayahe karo Presiden Republik Dominika, Kang Excellency Luis Abinader (tengah); Menteri Pariwisata Republik Dominika, David Collado (kiwa); Encarna Piñero, Kepala Eksekutif Grupo Piñero (2 saka tengen); lan Lydia Piñero, Wakil Presiden Grupo Pinero ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling gedhe ing donya sing saiki ditindakake ing Madrid, Spanyol.

Print Friendly, PDF & Email

Iki kedadeyan sawise diskusi kanggo nguatake hubungan pariwisata antarane Jamaika lan Republik Dominika, sing bakal nyebabake tingkat pariwisata multi-tujuan anyar sing bakal mbentuk maneh cara pariwisata ing wilayah kasebut ing jangka panjang.

The Menteri Pariwisata Jamaika lan lembaga-lembaga kasebut duwe misi kanggo ningkatake lan ngowahi produk pariwisata ing Jamaika, nalika njamin manawa mupangat sing mili saka sektor pariwisata saya tambah kanggo kabeh wong Jamaika. Kanggo tujuan kasebut, implementasine kabijakan lan strategi sing bakal nyedhiyakake momentum pariwisata dadi mesin pertumbuhan ekonomi Jamaika. Kementerian tetep berkomitmen kanggo mesthekake manawa sektor pariwisata nggawe kontribusi paling gedhe kanggo pembangunan ekonomi Jamaika amarga entuk bathi sing gedhe banget.

Ing Kamentrian, dheweke mimpin tanggung jawab kanggo nguatake hubungan antarane pariwisata lan sektor liyane.

Iki kalebu tetanèn, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika kanggo muter peran ing nambah produk pariwisata negara, nyonggo investasi, lan modernisasi lan diversifikasi sektor kanggo nuwuhake wutah lan nggawe lapangan kerja kanggo kanca-kanca Jamaika. Kamentrian ndeleng iki minangka kritis kanggo kaslametané lan sukses Jamaika lan wis nindakake proses iki liwat pendekatan klebu, kang mimpin dening Boards Resort, liwat rembugan sudhut.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

#jamaika

#Dominika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar