Sandals Emerald Bay Nganakake Tur Golf Korn Ferry 2022 lan Ngumumake Acara Anyar 2023

Gambar duweni saka Sandals Resorts
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Satus telung puluh loro pemain golf profesional saka sak donya basked ing sayuran ijo lan blues saka Great Exuma sak Bahamas Great Exuma Classic ing Sandals Emerald Bay, tuan rumah saka Januari 13-19. Mbalik kanggo cicilan kaping lima, acara sing disetujoni PGA TOUR mbukak jadwal Tur Feri Korn 2022 lan menehi tandha mandeg internasional pertama Tour wiwit 2020.

Print Friendly, PDF & Email

Setel ing latar mburi banyu Bahamian biru padhang, minggu turnamen nampilake sawetara sorotan sing nyenengake, kalebu Kompetisi Pro-Am resmi ing Sandal Emerald Bay Golf Course, ing ngendi 68 pemain bersaing ing babak 18-bolongan kanthi pasangan profesional Korn Ferry Tour. Sawisé Kompetisi Pro-Am, tim pemain golf pro Tom Lewis njupuk emas ing Upacara Penghargaan VIP sing dianakaké ing Sandal Emerald Bay karo dignitaries saka Kamentrian Pariwisata Bahama rawuh, kalebu Wakil Perdana Menteri The Honorable I. Chester Cooper.

Sorotan acara liyane kalebu klinik golf remaja pribadi sing dianakake kanggo Nelson's Rangers, klompok komunitas lokal sing didhukung liwat upaya Yayasan Sandals, lengen philanthropic Sandals Resorts International. Tuan rumah dening Yayasan lan Korn Ferry Tour pro, Welasan bocah dilatih babagan carane nyempurnakake ayunan.

Kompetisi Tur Ferry Korn resmi diwiwiti dina Minggu, 16 Januari, kanthi babak final rampung ing dina Rebo 19 Januari. Ing fashion Sandals sejati, katresnan minangka jeneng game kasebut, bebarengan karo caddy lan pacare, Presleigh Schultz, 19. Akshay Bhatia, taun, dijenengi juara 2022 saka Bahamas Great Exuma Classic ing Sandals Emerald Bay. Presiden Korn Ferry Tour, Alex Baldwin, lan General Manager Sandals Emerald Bay, Jeremy Mutton, padha rawuh ing upacara penghargaan.

Terusake momentum, Sandals Resorts ngumumake bakal dadi tuan rumah Korn Ferry Tour's 2023 Bahamas Great Exuma Classic ing Sandals Emerald Bay tanggal 12-18 Januari.

Penggemar golf saiki bisa nginep ing minggu acara 2023 lan nonton bintang-bintang PGA TOUR ing mangsa ngarep kanthi tiket penonton gratis kanggo tamu Sandal. Pengalaman tamu sing luwih apik bakal kasedhiya kanggo ditambahake ing pesenan anyar utawa sing wis ana, kalebu paket Pro-Am lan VIP.

Dirancang dening Sandals Resorts 'Global Golf Ambassador, Greg Norman, Sandals Emerald Bay Golf Course dikenali minangka paling dawa lan salah siji sing paling apik 18-bolongan, par 72 kursus oceanside ing Karibia, gumunggung enem bolongan teken. Desain mesthi minangka ilustrasi unik saka rong eko-sistem sing apik ing ngendi sangang mburi nampilake banyu sing nggumunake ing sadawane Exuma Sound lan sangang ngarep nyorot mangrove lan gumuk ing pinggir segara. Misuwur kanggo fairways sawijining tantangan, angin perdagangan sing berlaku janji pengalaman anyar karo saben game.

Kanthi cuaca 80 derajat ing saindhenging taun lan penerbangan langsung saka sawetara kutha pesisir wétan, Sandals Emerald Bay ngajak para tamu kanggo ngendhokke sawise babak kanthi akomodasi mewah, pantai pribadi sing dawane mil, telung kolam renang, 5-Star Global Gourmet™. dining ing 11 restoran beluk, tanah Unlimited lan olahraga banyu, lan - golf Unlimited.

Kanthi liyane lan liyane pasangan golfing bebarengan nalika preian, Sandals Resorts saiki nawakake enem resorts golf kabeh-klebu tengen Bahama, Jamaika lan Saint Lucia, ngendi pasangan bisa tansah seneng Fees ijo gratis lan instruction pakar ing klinik golf saben minggu, saliyane fasilitas latihan ndhuwur-kedudukan. Ora suwe, Sandals bakal nambah tujuan golf sing anyar kanggo portofolio kanthi bukaan mbesuk Sandal Royal Curaçao spring iki.

Kanggo sinau luwih lengkap babagan Lapangan Golf Sandals Emerald Bay sing menang penghargaan, mangga klik kene. Kanggo nginep ing Sandals Emerald Bay, kalebu kanggo 2023 Bahamas Great Exuma Classic ing Sandals Emerald Bay, klik kene

Resor Sandals®

Sandals® Resorts nawakake wong loro ing katresnan paling romantis, Luxury Included® vacation pengalaman ing Karibia liwat 15 setelan pantai nggumunke ing Jamaika, Antigua, Saint Lucia, Bahama, Barbados, Grenada, lan lokasi 16th anyar teka Curaçao April 2022. Ngerayakake 40 taun, perusahaan resort kabeh-kalebu anjog nawakake inklusi kualitas luwih akeh tinimbang liyane ing planet iki. Sandals Resorts eksklusif kalebu teken Love Nest Butler Suites® kanggo paling ing privasi lan layanan; butlers sing dilatih dening Guild of Professional English Butlers; ing Red Lane Spa®; Panganan Global Gourmet™ 5-Star, njamin omben-omben sing paling dhuwur, anggur premium, lan restoran khusus gourmet; Pusat Aqua kanthi sertifikasi lan pelatihan ahli PADI®; Wi-Fi cepet saka pantai kanggo kamar turu lan Sandals Customizable Weddings. Sandals Resorts njamin tamu tentrem atine saka rawuh kanggo departure karo Sandal Platinum Protokol Kebersihan, langkah-langkah kesehatan lan safety sing ditingkatake perusahaan sing dirancang kanggo menehi kapercayan sing paling apik kanggo para tamu nalika lelungan ing Karibia uga Jaminan Liburan Sandals anyar, program perlindungan liburan lengkap sing nampilake jaminan pertama ing industri babagan liburan panggantos gratis kalebu tiket pesawat kanggo tamu sing kena pengaruh. Gangguan perjalanan sing gegandhengan karo COVID-19. Sandals Resorts minangka bagéan saka Sandals Resorts International (SRI), didegaké dening pungkasan Gordon "Butch" Stewart, kang kalebu kulawarga-oriented Beaches Resorts. Kanggo informasi luwih lengkap babagan prabédan Sandals Resorts Luxury Included®, klik kene.

#sandalresor

#sandalsemeraldbay

#sandalgolf

#kornferrytour

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar