New RIU Hotel Breaking Ground ing Trelawny Sasi sabanjuré

Gambar duweni saka Kementerian Pariwisata Jamaika
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett (ndeleng tengen ing foto), ngaso kanggo motret karo Carmen Riu Güell, pemilik saka RIU Hotels & Resorts chain, sawise rapat kanggo ngrembug rencana dheweke kanggo break lemah kanggo resort 700-kamar anyar ing Trelawny wulan ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

RIU Hotels & Resorts punika chain hotel Spanyol didegaké déning kulawarga Riu minangka perusahaan liburan cilik ing 1953. Didegaké ing Mallorca, Spanyol, lan saiki 49% diduweni dening TUI lan mbukak dening generasi katelu saka kulawarga. Dheweke saiki duwe 6 hotel kanthi luwih saka 3,000 kamar ing Jamaika.

Kabar kasebut teka nalika Menteri Pariwisata Hon Edmund Bartlett lan tim cilik rawuh ing FITUR, pameran dagang lelungan lan pariwisata internasional paling penting ing donya, sing saiki ditindakake ing Madrid, Spanyol.

The Menteri Pariwisata Jamaika lan agensi sawijining ing misi kanggo nambah lan ndandani produk pariwisata Jamaika, nalika mesthekake yen keuntungan kang mili saka sektor pariwisata tambah kanggo kabeh Jamaika. Kanggo iki pungkasan wis dipun ginakaken kawicaksanan lan Sastranegara sing bakal nyedhiyani momentum luwih kanggo pariwisata minangka mesin wutah kanggo ekonomi Jamaika.

Kamentrian tetep setya kanggo mesthekake yen sektor pariwisata menehi kontribusi paling lengkap kanggo pangembangan ekonomi Jamaika amarga potensial penghasilan sing luar biasa.

Ing Kementerian kasebut, dheweke mrentah supaya bisa ngiyatake hubungan antara pariwisata lan sektor liyane kayata pertanian, manufaktur, lan hiburan, lan kanthi mangkono nyengkuyung saben wong Jamaika duwe peran kanggo ningkatake produk pariwisata ing negara kasebut, njaga investasi, lan modernisasi lan macem-macem sektor kanggo nyengkuyung tuwuhing lan nggawe lapangan kerja kanggo warga liyane. Kementerian nganggep iki penting banget kanggo kaslametan lan keberhasilan Jamaika lan wis nindakake proses kasebut kanthi pendekatan inklusif, sing didhukung dening Dewan Resor, liwat konsultasi skala lebar.

Ngelingi manawa ana upaya kolaborasi lan kemitraan sing mantep ing antarane sektor publik lan swasta dibutuhake kanggo nggayuh target sing ditemtokake, inti saka rencana Kementerian kasebut yaiku njaga lan ngrembakake hubungane karo kabeh pihak utama. Kanthi mangkono, dipercaya manawa karo Master Plan kanggo Pembangunan Pariwisata Berkelanjutan minangka pandhuan lan Rencana Pembangunan Nasional - Wawasan 2030 minangka tolok ukur - target Kementerian kasebut bisa ditindakake kanggo entuk manfaat kabeh warga Jamaika.

#jamaika

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar