Peluncuran Merek Pariwisata "Jelajahi Uganda" Anyar ndadekake Pariwisata Uganda lan Afrika Bangga

Presiden Uganda Yoweri Museveni wis ngluncurake merek Destination Uganda 'Jelajahi Uganda' amarga pamrentahane ngupaya terus promosi Mutiara Afrika minangka tujuan pariwisata sing kompetitif kanggo pangembangan inklusif.

Print Friendly, PDF & Email

"Kita mbukak lan ngluncurake merek kanggo tujuan Uganda, ujare Lily Ajarova sing bangga eTurboNews dina iki.” Lilly Ajarova minangka ahli konservasi lan pariwisata Uganda.

Dheweke dadi kepala eksekutif Dewan Pariwisata Uganda, lembaga pemerintah Uganda sing ditugasake kanggo promosi negara kasebut minangka tujuan pariwisata. Dheweke ditunjuk ing posisi kasebut ing 10 Januari 2019.

Ngomong sajrone acara kasebut - dirawuhi dening sawetara pemangku kepentingan ing sektor pariwisata lan perhotelan - ing Kololo Independence Grounds ing dina Jumuah iki, Lilly Ajarova, lan CEO saka Badan Pariwisata Uganda (UTB). Ngandika Papan, kang marketing lan agensi peraturan Uganda, bungah ing apa Destination Brand Explore Uganda heralds anyar kanggo sektor pariwisata negara.

Tom Butime, Menteri Pariwisata, Margasatwa, lan Purbakala, yakin manawa kanthi merek 'Jelajahi Uganda', negara kasebut bali menyang pasar kanthi panggilan terpadu kanggo njelajah Uganda. Menteri Butime nambahake: "Peluncuran merek tujuan kita menyang jagad iki mung wiwitan. Bukak merek tujuan penting kanggo miwiti maneh lan mbangun maneh sektor pariwisata amarga menehi a. positif sing bisa dingerteni lan njamin kaendahan sing kita pancarake.

"Kanthi COVID wis ngilangi umume kegiatan lelungan lan pariwisata ora mung ing Uganda lan Afrika Timur, iki uga minangka pamindhahan pangarep-arep lan mbangun maneh perjalanan negara iki sing dikenal kanthi kaendahan, kewan liar, lan nanas sing paling apik ing donya," ujare Juergen Steinmetz. , Ketua Jaringan Pariwisata Dunia, lan anggota Dewan Eksekutif Dewan Pariwisata Afrika.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar