Liburan Nightmare Agawe ing Cancun kanggo 3 Turis Kanada

Ditembak ing Cancun
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kanggo telung pengunjung Kanada sing manggon ing Hoteles Xcaret Resort ing wilayah Cancun, Meksiko, liburan sing nyenengake kabeh dadi ngipi elek.

Print Friendly, PDF & Email

Kita nambah nyenengake kanggo kabeh-kalebu ing All-Fun Inclusive™, konsep inovatif kanggo pariwisata lestari sing nawakake luwih saka 200 pengalaman. Iki minangka katrangan ing Situs web Hoteles Xcaret ing wilayah wisata Playa del Carmen cedhak Cancun, Meksiko.

Miturut laporan media lokal, siji turis dina iki tiwas, lan loro ana ing rumah sakit lokal kanthi ciloko serius sing kedadeyan nalika ditembak. Korban yaiku turis Kanada sing manggon ing resort kasebut

Sekretariat Keamanan Negara Meksiko Quintana Roo nandheske manawa telung turis tatu sawise ditembak. Ing sawetoro wektu, katon salah siji korban tiwas.

Iki minangka episode anyar kekerasan ing kompleks Hotel Xcaret.

Ing 4 November, eTurboNews kacarita bab wong loro kang dijupuk lan matèni ing Hyatt-ngatur resort kabeh-klebu ing wilayah padha.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar