TSA: Alien ilegal bisa nggunakake surat perintah penahanan minangka ID penerbangan

TSA: Alien ilegal bisa nggunakake surat perintah penahanan minangka ID penerbangan
TSA: Alien ilegal bisa nggunakake surat perintah penahanan minangka ID penerbangan
ditulis dening Harry Johnson

Ing layang dina iki kanggo Congressman Lance Gooden (R-Texas), TSA negesake manawa warga AS lan warga permanen sing pengin mabur kudu nuduhake 'ID nyata' sing diterbitake federal kanthi foto sing cocog ing bandara, "Waran Penangkapan Alien" lan "Warrant of Removal/Deportation" sing ditanggepi dening Departemen Keamanan Tanah Air (DHS) dianggep minangka "identifikasi alternatif" sing bisa ditampa kanggo wong non-warga ilegal sing ora duwe dokumen, sing banjur kudu ngliwati "screening tambahan."

Print Friendly, PDF & Email

Ora duwe dokumen? Ing AS ilegal? Ora duwe ID sing diterbitake pemerintah? Ora duwe ID ANY ing kabeh? Kudu munggah pesawat? Ora masalah! Cukup entuk surat penahanan utawa deportasi saka Departemen Keamanan Tanah Air lan sampeyan bisa numpak pesawat AS!

Miturut Administrasi Keamanan Transportasi AS (TSA), alien ilegal saiki diijini nggunakake penahanan lan waran deportasi minangka "ID alternatif" kanggo numpak pesawat komersial ing AS.

Ing layang dina iki kanggo Congressman Lance Gooden (R-Texas), TSA dikonfirmasi manawa warga AS lan warga permanen sing pengin mabur kudu nuduhake 'ID nyata' sing diterbitake federal kanthi foto sing cocog ing bandara, "Waran Penangkapan Alien" lan "Waran Penghapusan / Deportasi" sing ditanggepi dening Keamanan Keamanan Dalam Negeri (DHS) dianggep minangka wangun "identifikasi alternatif" sing bisa ditampa kanggo non-warga ilegal sing ora duwe dokumen, sing banjur kudu ngliwati "screening tambahan."

"TSA setya kanggo mesthekake yen kabeh lelungan, preduli saka status imigrasi, wis disaring sadurunge teka menyang bandara, wis status pra-screening lan identifikasi diverifikasi ing checkpoints keamanan, lan nampa screening cocok adhedhasar resiko sadurunge mlebu wilayah steril saka bandara,” TSA Administrator David Pekoske wrote.

Pekoske ditambahaké sing nomer identifikasi asing ditemokaké ing DHS dokumen dicenthang marang US Customs and Border Protection (CBP) One mobile app, TSA's National Transportation Vetting Center (NTVC) database, utawa loro-lorone.

Minangka kanggo ukuran usaha iki, layang Pekoske ngandika sing TSA ngolah 45,577 non-warga negara liwat NTVC - sing 44,974 wis diverifikasi dokumen - lan "sekitar 60,000" liwat CBP One, antarane 1 Januari lan 31 Oktober 2021.

"Tanggepan TSA negesake pamrentahan Biden kanthi sengaja nggawe risiko keamanan nasional," ujare Gooden. "Para imigran sing ora dingerteni lan ora dingerteni mesthine ora ana ing negara kasebut, luwih-luwih mabur tanpa identifikasi sing tepat."

Gooden ngirim pitakonan menyang TSA ing Desember 15, sawise dheweke nampa tembung saka pejabat Patroli Border sing DHS asring kudu "njupuk migran ing tembung sing padha sing padha ngomong lagi" nalika nerbitake dokumen sing agensi saiki ngandika nampa minangka ID bener.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar