Papan Charcuterie Anyar Sabanjure: Entuk Pisang!

ditulis dening editor

Tren Top 10 taunan Flavor & The Menu nuduhake "demokratisasi inovasi," ing ngendi sawetara tren restoran saiki diilhami dening prilaku konsumen.

Print Friendly, PDF & Email

Papan charcuterie headturning, omben-omben lan panganan cemilan sing infus pisang, lan spin anyar babagan klasik comfort Meksiko kalebu 10 influencer utama sing nyopir tren menu kanggo 2022, prediksi majalah Flavor & The Menu ing edisi Top 10 Trends sing mentas dirilis, online ing getflavor.com .

Saben taun, editor Flavour & The Menu Cathy Nash Holley lan Katie Ayoub nyusun sakumpulan tren sing bakal cocog karo konsumen saiki lan menehi kesempatan tuwuh kanggo industri restoran. Padha nyorot tren rasa sing muncul, menehi wawasan sing nerangake "kok" ing saben 10. Masalah apik iki minangka peta dalan kanggo inovasi, nyedhiyakake pangembang menu kanthi gagasan kanggo implementasine ing pasar.

"Koleksi Top 10 Trends taun iki menehi tandha owah-owahan, sing konsumen sing luwih enom pancen ana ing kursi pengemudi nalika nerangake inspirasi tren panganan lan minuman," ujare Cathy Nash Holley, Penerbit / Editor-in-Chief Rasa & Menu. "Riset kita wis mbuktekake manawa media sosial wis maju menyang titik ing ngendi tren restoran dadi inspirasi dening prilaku konsumen. Iki mbalikke mung sawetara taun kepungkur, nalika pangguna sekutu karo restoran kanggo upaya mbangun merek pribadi. Sawetara tren sing dibahas ing masalah iki yaiku bali menyang katrampilan pinter pangguna media sosial lan pengaruh sing luar biasa.

Katie Ayoub, editor editor, nggambarake fenomena kasebut minangka "demokrasi inovasi." "Saluran media sosial sing populer saiki ngaktifake lan menehi inspirasi marang para konsumen sing luwih enom kanggo nampilake kreatifitas lan semangat kanggo tren panganan lan minuman. Tren gawean ing omah sing nyenengake iki-kaya papan charcuterie, roti gedhang lan quesadilla sing dilipat saku kanthi cepet ing papan iki, entuk momentum lan mbangun semangat kanggo iterasi liyane. Koki, koki pastry lan mixologists bisa springboard saka ing kono, leveraging sing getaran budaya pop anyar, banjur njupuk roso iki lan formulir menyang anyar, pituduh macem ing menu sing, "ujare Ayoub.

Tren Top 10 Rasa & Menu kanggo 2022:

1. Sabanjure-Level Charcuterie: Energized dening media sosial, charcuterie Boards wiwit resurgence minangka paling shareable.

2. Spanyol Bocadillos: Spanyol kang prasaja, Bocadillo deso nemokake ngarep ing menu Amérika.

3. Yunani Modern: Eschewing kitschy "Americanized" Yunani sing ditetepake masakan kanggo generasi, restoran ngreset telpon karo resep-resep asli lan bahan.

4. Rasa Tropis: Kanthi warna sing nambah swasana ati, bahan-bahan sing sregep lan sensibilitas uwal saka pulo, rasa tropis nawakake escapism lan bungah.

5. Mexican Comfort: Sabanjure-tingkat njiwet sajian crave-pantes kaya quesadillas, taquitos lan birria nyedhiyani ngulandara aman kebungkus comfort homey.

6. panganan laut adhedhasar tanduran: panganan laut adhedhasar tanduran wiwit nggawe gelombang ing menu, minangka supplier inovatif introduce produk alternatif kanggo foodservice.

7. Uyah: Uyah wis entuk daya tarik minangka loro enhancer roso lan roso impact dhuwur ing dhewe.

8. pai tangan gurih: Concepts spesialisasine ing pai tangan wis revved munggah mesin inovasi watara empanadas, pai meat, pasties, puffs lan liyane.

9. Bananas: Pangembang menu bisa mbusak lapisan kamungkinan sing ditemokake ing pisang sing asor: nelpon nada tropis, condong menyang comfort Kidul utawa njelajah mash-ups eklektik.

10. Minuman Kopi Dingin: Konsumen sing luwih enom nyopir inovasi ing omben-omben kopi sing adhem, nyopir inovasi menu ing macem-macem aplikasi, saka tonik kopi non-alc anyar nganti panggunaan koktail sing luwih akeh.

Print Friendly, PDF & Email
Ora ana tag kanggo kiriman iki.

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar