Acara TV Favorit Brits Saiki Kontribusi kanggo Pengunduran Diri

ditulis dening editor

Panliten anyar lan panemu ahli sing ditemokake ing FutureLearn.com nyoroti kepiye obsesi TV lan streaming bisa menehi inspirasi kanggo Brits kanggo nggawe pilihan karir sing beda-beda lan kepiye budaya pop terus-terusan mengaruhi akademisi, pelatihan lan pakaryan.

Print Friendly, PDF & Email

Kaping pirang-pirang kunci lan kerja ing omah nyebabake akeh wong Inggris duwe wektu luwih akeh kanggo nonton acara TV lan saiki, riset anyar saka FutureLearn nyritakake kepiye dheweke dadi faktor sing pengin disinaoni lan pilihan karir lan pilihan. 

Kanthi meh loro-lima (39%) saka Brits kepincut kanggo binge-worthy Bridgerton kanggo sastra klasik sawijining, Squid Game kanggo pemecahan masalah narik sawijining (33%) lan After Life kanggo pendekatan ing sungkowo (40%), ana bisa luwih. kanggo kapentingan bangsa lan apa padha unggul ing karir wicaksana. Apa acara TV sing nyekel Inggris bener-bener ngomong luwih akeh babagan Brits tinimbang sing dikira, lan apa iki bisa dadi alasan kanggo mundur amarga saiki kita ngerti?

Nalika The Great Resignation terus nggegirisi lan Brits rumangsa ora yakin babagan jalur karir, riset anyar saka platform pendidikan online paling gedhe ing Inggris, FutureLearn.com, nuduhake kepiye acara TV sing kita tresnani, bisa uga dadi jawaban kanggo tujuan karir.

Psikolog Pendidikan, Dr Kairen Cullen, nerangake kenapa ditarik menyang unsur acara TV tartamtu bisa nyorot kepiye individu bisa unggul ing jalur karir tartamtu, nulungi wong sing ora yakin bakal miwiti nggawe langkah pertama kanggo ngalih karir.

Acara kaya Pendidikan Seks wis dadi populer amarga cara nyedhaki topik kaya jinis lan jender lan nggawe luwih gampang diajak guneman miturut 36% wong Inggris. Tema kaya iki uga ditemokake ing karir terapis uga kursus kayata Global Intimacies: Sex, Power, Gender and Migration.

Kadhangkala, pengaruh acara TV favorit sampeyan kurang jelas, kaya sing katon ing seperlima wong Inggris sing nonton Killing Eve amarga nggawe dheweke pengin lelungan ing saindenging jagad. Kanthi kursus Intro kanggo Perjalanan lan Pariwisata FutureLearn, wong Inggris bisa nggawe impen kasebut dadi kasunyatan.

Seneng donya fantasi ing ngendi Game of Thrones disetel (68%) nuduhake katrampilan akademik sing kurang tradisional kayata produksi. Minat sampurna kanggo karir ing produksi film, minangka asil njupuk Lampu, Kamera, Komputer - Aksi! Kepiye Teknologi Digital Ngowahi Film, TV, lan Game bisa dadi langkah pertama kanggo pindhah menyang lapangan kasebut.

Kanthi udakara 27 Juta rumah tangga ing Inggris duwe akses menyang televisi *** ora kanggo sebutno jumlah ponsel lan tablet sing saiki bisa diakses wong kanggo ndeleng acara TV, pengaruh program ing saben dinane wis jelas. Saka pilihan fashion nganti musik sing disenengi, ana sing cocog kanggo kabeh wong, kalebu rong seperlima saka Brits sing nonton Doctor Who kanggo njelajah angkasa lan mulane bakal nemokake karir ing Astrobiologi kanthi njupuk kursus Life on Mars. 

Astrid deRidder, Direktur Konten ing FutureLearn, ujar: "Ing FutureLearn, misi kita yaiku ngowahi akses menyang pendhidhikan. Proyèk kaya iki nyoroti carane pendidikan, kapentingan pribadi lan saben dinten gesang bebarengan lan carane saben unsur siji bisa duwe impact ing liyane. Kanthi ngubungake acara TV sing disenengi wong-wong lan alasan kenapa dheweke kepincut menyang kursus potensial lan jalur karir, iki nuduhake wong-wong sing bisa dilatih lan kerja ing wilayah sing dheweke seneng banget.

Dr Kairen Cullen, Psikolog Praktisi Terdaftar (Pendidikan), ujar: "Budaya populer, kaya sing digambarake ing acara TV, asring dibayangke ing pilihan sinau sing menehi motivasi individu lan ing pilihan pendhidhikan, sing ditindakake. Pola nonton TV saben dinane menehi wawasan sing migunani babagan pilihan karir sing bisa ditindakake. Tingkat preferensi kasebut nyorot kapentingan wong lan aktivitas lan pakaryan sing disenengi bakal beda-beda ing antarane individu, nanging minangka latihan sing migunani kanggo menehi sorotan babagan pilihan rekreasi tartamtu iki lan nggunakake apa sing kita temokake kanggo nimbang sinau lan pilihan karir ing mangsa ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar