New Northern Pacific Airways bakal katon Alaskan

New Northern Pacific Airways bakal katon Alaskan
New Northern Pacific Airways bakal katon Alaskan
ditulis dening Harry Johnson

Desain inovatif wis dirancang kanggo nggambarake kaendahan alam ara-ara samun Alaska.

Print Friendly, PDF & Email

Ing 18 Januari, 2022, Northern Pacific Airways ngenalaken desain livery anyar ing pesawat pisanan kanggo tamu nekani acara unveiling ing San Bernardino, California, pa Certified Aviation Services LLC (CAS.) hangar. Certified Aviation Services LLC minangka MRO sing tanggung jawab kanggo nindakake lukisan livery.

Desain inovatif wis dirancang kanggo nggambarake kaendahan alam ara-ara samun Alaska. Werna ireng sing dramatis lan werna abu-abu alus nglambangake wilayah pegunungan, es, lan salju ing negara kasebut. Desain livery kalebu huruf "N" sing ana ing mburi logotype Pasifik Lor. Kaca ngarep nduweni perawatan masking ireng sing kandel sing nambah pesona khas. Winglet pesawat kasebut muncul kanthi bledosan pirus sing cetha, ngiringi netral kanggo makili Lampu Lor sing nggumunake. Ngrampungake kesan sakabèhé, buntut kasebut nduweni motif garis sing sregep lan elegan sing dipintal kanthi gaya organik, disandingake karo buntut jet-ireng sing narik kawigaten.

"Desain livery kasebut kanthi teliti, njupuk merek Pasifik Lor lan tresno kita kanggo omah Alaska kita," nerangake Rob McKinney, CEO saka Northern Pacific Airways. "Desain kasebut nggambarake nilai maskapai kita - layanan pelanggan sing luwih dhuwur, sudut pandang sing dihormati, lan strategi rute inovatif sing dirancang kanggo nyambungake penumpang saka wetan menyang kulon."

Pesawat sing dicet yaiku a Boeing 757-200 [nomer buntut N627NP]. Pisanan ing Northern Pacific Airways' armada bakal diiringi jinis pesawat sing padha.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar