Ketua Dr. Walter Mzembi minangka Pangarep-arep Anyar kanggo Pariwisata Afrika

RifaiMzembi
Dr Walter Mzembi, ketua WTN Afrika
ditulis dening Juergen T Steinmetz

World Tourism Network minangka organisasi ing mburi diskusi rebuilding.travel karo para pemangku kepentingan pariwisata ing 128 negara.

Afrika tansah nduweni peran penting ing diskusi kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

Dina iki World Tourism Network ngumumake WTN Afrika, bab anyar khusus karo siji goal mung- mundhakaken bar kanggo Pariwisata Afrika ing Donya.

Papat saka pangadeg Dewan Pariwisata Afrika uga dadi anggota saka World Tourism Network. Iki nerangake ikatan khusus antarane Dewan Pariwisata Afrika lan Jaringan Pariwisata Dunia.

Jaringan Pariwisata Dunia digawe kanggo bisnis

Dewan Pariwisata Afrika miwiti Project Hope kanggo mbantu jagad ngatasi krisis COVID-19. Wektu ngimpi Mzembi kalebu akeh pimpinan sing melu Project Hope.

Papat pangadeg iki kalebu Juergen Steinmetz, Dr. Peter Tarlow, Alain St.Ange, lan Dr.Taleb Rifai.

Jaringan Pariwisata Dunia Afrika, ing Dewan Pariwisata Afrika, Lan Perusahaan Pemasaran Pariwisata Afrika minangka kemitraan anyar sing menang lan bisa nindakake diskusi pembangunan maneh kanggo Industri Perjalanan lan Pariwisata Afrika.

Mulane, woro-woro sing digawe ing dina iki dening Presiden WTN Dr Peter Tarlow penting.

Eksekutif lan Keanggotaan WTN seneng ngumumake peluncuran WTN Afrika, sing bakal dadi juara Merek Afrika, Afrika Diaspora, lan kepentingan Afrika liyane ing organisasi kasebut lan ing saindenging jagad.

Mantan Menteri Pariwisata Republik Zimbabwe lan Menteri Luar Negeri nganti Nopember 2017 kanthi seneng nampa mimpin Divisi iki minangka Presiden Daerah sing dilantik.

WTN bakal ngumumake Présidhèn Wilayah liyane sing bakal dadi juara kanggo kepentingan Eropa, Amerika, Asia, lan Oseania. Mzembi, calon Uni Afrika kanggo jabatan elektif Sekretaris Jenderal UNWTO ing taun 2017, Afrika bakal diposisikan kanggo pemulihan pariwisata sing ngadhepi tantangan eksistensial COVID 19.

Tantangan iki sing mbalikke keuntungan sektor iki lan wutah eksponensial minangka warisan dekade nalika dheweke dadi Menteri Pariwisata lan kerja keras karo mantan Menteri Seychelles Alain St Ange, Menteri Kenya Najib Balala, Menteri Bartlet Jamaika. lan mesthi mantan Sekretaris Jenderal Taleb Rifai ing antarane kontributor terkenal liyane.

Sugeng wong Afrika lan Dr. Walter Mzembi sing katrampilan diplomatik sing cerdik bakal dibutuhake amarga jagad sing ditutup mbukak kanggo lelungan lan pariwisata.

Kanggo informasi luwih lengkap ing WTN Africa klik kene

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar

1 Komentar

  • Iku pembangunan gedhe kanggo pariwisata Afrika. Kudos kanggo efforts ing prestasi gedhe iki. Matur nuwun kabeh.
    Apa ana opsi keanggotaan kanggo akademisi ing organisasi anyar iki?