Kapal pesiar ora gelem bali menyang AS, golek perlindungan ing Bahama

Kapal pesiar ora gelem bali menyang AS, golek perlindungan ing Bahama
Simfoni Crystal
ditulis dening Harry Johnson

Perusahaan induk Crystal Symphony, Crystal Cruises, ngumumake awal minggu kepungkur yen wis nundha operasi lan mlebu likuidasi.

Print Friendly, PDF & Email

Pelayaran Kristal' Kapal pesiar Crystal Symphony tiba-tiba ganti dalan dina Sabtu, tumuju menyang Wong Bahamian pulau Bimini tinimbang lelayaran menyang Miami, Florida, sawise hakim AS mrentahake penyitaan amarga tagihan bahan bakar $ 4.6 yuta sing ora dibayar.

Putusan hakim AS kasebut sawise tuntutan hukum diajukake ing pengadilan Miami dening Peninsula Petroleum Far East sing njaluk tindakan marang kapal kasebut minangka ganti rugi kanggo utang sing ora dibayar.

Tuntutan tuntutan kasebut Pelayaran Kristal lan Star Cruises, sing nyewa lan ngatur Crystal Symphony, nglanggar kontrak karo Peninsula Petroleum Far East, utang perusahaan $ 4.6 yuta ing tagihan bahan bakar sing ora dibayar.

Perusahaan induk Crystal Symphony, Pelayaran Kristal, ngumumake awal minggu kepungkur yen wis nundha operasi lan mlebu likuidasi.

"Operasi penundaan bakal menehi tim manajemen Crystal kesempatan kanggo ngevaluasi kahanan bisnis saiki lan mriksa macem-macem pilihan sing maju," ujare Crystal Cruises ing pratelan sadurunge miwiti proses likuidasi.

Kanggo pitung atus penumpang Crystal Symphony, pelayaran Karibia 14 dina tiba ing akhir minggu sing ora dikarepke lan tiba-tiba, nalika kapal pesiar ora gelem bali menyang AS, golek perlindungan ing Bahamas kanggo ngganti.

Penumpang Crystal Symphony dilaporake digawa nganggo feri menyang Fort Lauderdale utawa bandara lokal sawise pangalihan sing ora dijadwalake.

Crystal Cruises saiki duwe rong kapal liyane ing tengah pelayaran, kanthi siji bakal mungkasi perjalanan ing Aruba tanggal 30 Januari lan liyane ing Argentina tanggal 4 Februari.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews kanggo mroe saka 20 taun. Dheweke manggon ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.

Ninggalake Komentar