Minnesota pengin dadi tujuan kanggo Dina Liburan Nasional

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Jelajahi Minnesota, kantor promosi pariwisata negara kasebut gabung karo Asosiasi Perjalanan AS kanggo Rencana Nasional kanggo Dina Liburan Selasa iki, 25 Januari, kanggo nyengkuyung para pekerja nggunakake wektu sing dibayar ing taun 2022. Rencana Nasional kanggo Dina Liburan taun iki teka bebarengan. nalika akeh sing ngrasakake tingkat burnout sing ekstrem, nanging ora bisa istirahat amarga masalah kesehatan lan safety lan tambah beban kerja. Miturut panaliten anyar, sing ditugasake dening Asosiasi Perjalanan AS, para pekerja Amerika ninggalake rata-rata patang dina (29%) cuti sing dibayar ing meja ing taun 2021.

Print Friendly, PDF & Email

Sinau dening Asosiasi Plancongan AS uga laporan sing luwih saka loro-thirds (68%) saka buruh Amérika aran paling moderately burned metu lan 13% arang banget burned metu. Wong-wong sing ngrancang wektu mbayar luwih dhisik bakal mbutuhake wektu luwih akeh kanggo lelungan, nanging seprapat (24%) rumah tangga ora nindakake langkah iki lan 64% nglaporake yen dheweke butuh preinan.

"Sawise meh rong taun kelelahan pandemi, Rencana Nasional kanggo Dina Liburan minangka kesempatan kanggo mikir sadurunge dina sing luwih cerah lan liburan Minnesota.

Kita kabeh kudu menehi prioritas wektu adoh saka pakaryan kanggo njelajah ing papan sing anyar, lan nyambung maneh karo wong lan papan sing paling disenengi, " ngandika Lauren Bennett McGinty, direktur pariwisata negara, Explore Minnesota. "Minnesota minangka tujuan papat musim sing nyenengake lan terjangkau.

Saka Northwest Angle liwat menyang North Shore Lake Superior menyang Twin Cities of Minneapolis-St. Paul lan tebing ing Lembah Kali Mississippi, mesthi ana sing anyar kanggo dideleng lan ditindakake.

"Panaliten kasebut nggambarake apa sing wis dingerteni akeh banget - manawa stres ing taun kepungkur bisa, paling ora sebagian, bisa diangkat kanthi mikir lan ngrancang wektu kanggo ngisi ulang lan ngalami sing anyar," ngandika Presiden AS Travel Association lan CEO Roger Dow. "Ana mupangat nyata kanggo njupuk rencana liburan ing tanggalan ing wiwitan taun, kalebu rasa seneng sing ana gandhengane karo lelungan lan komitmen kanggo njupuk kabeh wektu sing dipikolehi kanggo istirahat sing pantes."

Minangka kantor promosi pariwisata negara, Explore Minnesota dianggo kanggo inspirasi konsumen lan nggampangake lelungan menyang lan ing Minnesota nalika ngupaya pendekatan wirausaha lan leveraging investasi pariwisata negara karo tambah keterlibatan dening sektor swasta. Pariwisata minangka sektor utama ekonomi negara, kanthi historis ngasilake pajak penjualan negara $ 1.0 milyar kanthi dodolan luang lan perhotelan $ 16.6 milyar lan makaryakke meh 275,000 buruh ing bisnis luang lan perhotelan Minnesota. Dolan maring exploreminesota.com, lan nuduhake pandelengan karo @exploreminn ing Twitter, utawa @exploreminnesota ing Instagram lan Facebook, nggunakake #OnlyinMN.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar