2022 Negara Laporan Industri Hotel

Pengaruh COVID-19 ing Industri Hotel AS miturut Negara
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Minangka 2020 minangka taun watershed kanggo industri hotel, uga 2021. Nalika pandemi terus, industri wiwit muncul maneh, didhukung dening distribusi vaksin nasional lan optimisme konsumen. American Hotel and Lodging Association laporan pertama Negara Industri Hotel, sing dirilis ing Januari 2022, nuduhake kepiye industri hotel lan ramalan apa sing bakal ditindakake para pamilik lan operator hotel, buruh, lan wisatawan.

Print Friendly, PDF & Email

Setaun sabanjure, vaksin kasedhiya kanggo sapa wae ing Amerika Serikat sing umur limang taun lan luwih, lan 63% populasi AS wis divaksinasi kanthi lengkap.
Nanging kasus saya mundhak, amarga prihatin babagan varian lan wabah virus anyar.

Kasunyatane yaiku COVID-19 terus mengaruhi urip saben dina - lan koeksistensi kolektif iki bakal dadi norma kanggo masa depan sing bisa diramal. Virus kasebut nduwe implikasi saka laporan Negara Industri Hotel taun iki, sing kalebu
prakiraan tren makroekonomi uga owah-owahan sing dikarepake ing sentimen konsumen lan bisnis

Tahap pemulihan sabanjure bakal ora rata, bisa uga molah malih. Nanging siji bab tetep tartamtu: 2022 minangka taun lelungan "anyar".

Lelungan Bleisure-yaiku, nyampur bisnis lan lelungan luang-wis njeblug sajrone pandemi, nuduhake owah-owahan gedhe ing sikap lan prilaku konsumen sing ana gandhengane karo lelungan. Iki, ing siji, bakal impact banget ing operasi hotel minangka industri nanggapi kanggo nyukupi kabutuhan lan pangarepan tamu sawijining.

Kabeh indikasi manawa industri hotel bakal terus maju menyang pemulihan ing 2022, nanging pemulihan lengkap isih sawetara taun. miturut
menyang analisis kanggo AHLA dening Oxford Economics, permintaan kamar hotel lan revenue kamar dijangkepi meh bali menyang tingkat 2019 ing

Pendapatan kamar dijangkepi tekan $168 milyar, ing 1% saka angka 2019 lan
mundhak 19% dibandhingake karo 2021. Occupancy dijangkepi tekan 63.4%, nyedhaki tingkat 66.0% digayuh ing 2019 lan adoh ndhuwur 44% lan 57.6% tekan ing 2020 lan 2021, mungguh.

Bali saka revenue kamar mesthi warta sambutan kanggo hoteliers, durung iku
ora crita kabeh.

Malah kanthi bali menyang kinerja kamar pra-pandemi, angka kasebut ora nyathet tambahan sing dikira-kira luwih saka $48 milyar5 ing belanja pra-pandemi kanggo panganan lan omben-omben, ruang patemon, lan layanan tambahan liyane - sumber penghasilan sing samesthine bakal ketinggalan banget. ing bali. Pakar industri nggambarake manawa mung luwih saka setengah rapat lan acara bakal bali ing 2022, 6 kanthi dampak negatif saka varian Omicron isih kudu ditemtokake.

Kajaba iku, hotel-hotel ing saindenging negara terus digali saka rong taun, amarga mung ilang bathi kamar $ 111.8 milyar.7 Pemulihan parsial ing taun 2022 ora bakal cukup kanggo ngidini hotel mbayar maneh para kreditur, nyewa maneh. Staff, nandur modal ing dandan property telat, lan ngisi cadangan awis bisnis.

Ana isih headwinds kuwat lan disruptors potensial kanggo Recovery lengkap. Nalika lelungan luang kemungkinan bakal bali kanthi lengkap ing taun 2022, lelungan bisnis dijangkepi bakal tetep ana ing ngisor tingkat pra-pandemi. Keruwetan efek jangka pendek Omicron ing industri hotel isih ora jelas.

Kajaba iku, varian mbesuk bakal nggawe volatilitas ing bali saka lelungan luang lan bisnis lan puluhan milyar dolar sing disambungake menyang rapat lan mbuwang acara. Miturut Cvent's November 2021 Group Business Insights Report, seprapat saka rapat sing disedhiyakake minangka hibrida, lan 72% saka perencana rapat sing disurvei nyedhiyakake acara kanthi komponen pribadi.

Hotel bakal terus berjuang karo kekurangan staf, nyuda kemampuan kanggo nggedhekake penghasilan saka wisatawan potensial. Tekanan inflasi tegese sanajan pemulihan nominal bisa kedadeyan luwih awal, pemulihan penyesuaian sing bener kanggo industri bakal nganti 2025, miturut STR lan Ekonomi Pariwisata.

Nalika pemulihan nyata kanggo tingkat pra-pandemi isih sawetara taun, luwih akeh hotel ngerti, nyiyapake, lan nanggapi kabutuhan lelungan "anyar", luwih cerah masa depan nggoleki industri sing penting kanggo Amerika. ekonomi.

TEMUKAN SEKILAS

  1. Prospek lelungan kanggo 2022 tren positif, nanging terus
    volatility samesthine, karo taun Recovery lengkap adoh. Tarif pendhudhukan
    lan revenue kamar digambaraken kanggo nyedhaki tingkat 2019 ing 2022, nanging ing
    outlook kanggo revenue ancillary kurang optimistis. Lelungan bisnis wis samesthine
    kanggo tetep mudhun luwih saka 20% kanggo akeh taun, mung 58% saka
    rapat-rapat lan acara samesthine kanggo bali, lan efek negatif lengkap saka
    Omicron durung dikenal. Kesulitan tenaga kerja tegese tingkat tenaga kerja
    ing pungkasan taun bakal mudhun 7% dibandhingake 2019.
  2. Lelungan "Anyar" nyana macem-macem saka merek hotel. konsumen
    motivasi, prilaku, lan pangarep-arep kabeh owah-owahan sajrone pandemi-
    profoundly ngganti carane hotels operate kanggo marem tamu sing, sing
    tambah akeh dadi lelungan luang utawa bleisure utawa nomad digital. Minangka a
    asil, teknologi bakal malah luwih kritis ing sukses property.
  3. Nahan lan narik kawigaten bakat paling dhuwur tegese nuduhake dalan karir,
    ora mung proyek. Hotel bisa mbangun tenaga kerja kanggo masa depan kanthi
    komunikasi ombone saka kesempatan karir sing kasedhiya ing
    industri kanggo karyawan saiki lan calon.
  4. Inisiatif kelestarian bakal dadi peran sing luwih penting
    industri. Hotel sing nggawe komitmen kanggo tujuan kelestarian lan
    program ora mung marem pangarepan tamu ', lagi nggawe
    owah-owahan sing apik kanggo bisnis uga.
  5. Program kasetyan bakal berkembang kanggo nanggepi lanskap lelungan anyar.
    Kanthi lelungan bisnis volume dhuwur mudhun, program kesetiaan tradisional ora
    maneh mlebu akal. Program kasetyan sing paling efektif bakal menehi luwih akeh
    ganjaran pribadi sing nyukupi kabutuhan lelungan bisnis occasional
    lan lelungan luang uga.

TRAVEL READINESS TRENDING POSITIF, NANGING TETAP VOLATILE

Volatilitas lelungan ing jaman pandemi ndadekake prakiraan kesiapan lelungan luwih kritis - nanging luwih angel tinimbang sadurunge. Apa wong pengin lelungan? Apa rencana lelungan bakal dibatasi dening kasunyatan ekonomi sing luwih akeh? Apa watesan lelungan ing omah utawa ing papan sing dituju bakal meksa dheweke ngganti rencana?

Kanthi prasaja, kesiapan lelungan nuduhake sepira kersane wong lelungan. Kanggo mangerteni kesiapan lelungan dina iki, kita pindhah menyang Indeks Kesiapan Perjalanan Accenture, cara anyar kanggo netepake tujuan lelungan sing cocog karo kasunyatan lanskap perjalanan saiki. Indeks saben wulan, multi-negara nglacak indikator lelungan lan non-lelungan sing mengaruhi maksud kalebu status kesehatan negara sing gegandhengan karo COVID-19, faktor ekonomi jangka pendek, permintaan lelungan, lan status mobilitas. Indikator-indikator kasebut dibobotake kanggo nggambarake ukuran pengaruhe ing kesiapan lelungan.

Kesiapan minangka Target Obah

Indeks dianyari saben wulan amarga kesiapan lelungan ora mutlak. Iki bakal bener sajrone pandemi ora dikontrol kanthi lengkap lan gelombang anyar, varian, lan tanggapan kesehatan pemerintah lan masarakat terus-terusan ngreset kapercayan lan kapercayan wong ing lelungan. Contone, nimbang sepira cepet watesan lelungan ditindakake ing negara-negara ing saindenging jagad nalika varian Omicron muncul ing pungkasan taun 2021. Organisasi Kesehatan Dunia netepake varian kasebut minangka keprihatinan ing 26 November 2021, lan ing 2 Desember 2021, Presiden. Biden ngumumake protokol anyar kanggo lelungan internasional.

Tren kesiapan lelungan ing separo kapindho 2021 menehi piwulang babagan apa sing kudu ditindakake
nyana ing 2022: momentum ing kanthong gegandhengan karo mandeg lan wiwit disebabake
siji utawa luwih indikator lelungan.

Gambar Global

Kanthi panjaluk lan akeh wong sing milih urip utawa bali menyang urip saben dinane kanthi virus, kesiapan lelungan mundhak 5% ing September 2021 dibandhingake Agustus 2021 ing saindenging jagad. Nanging, tren kesiapan tetep molah malih nganti pungkasan taun. Nopember 2021 ngalami penurunan 2% saka wulan sadurunge amarga wabah lan larangan lelungan anyar. Kesiapan sakabèhé ing
Nopember 2021 ana 23% ing ngisor garis dasar 2019.

Gambar AS

Ing September 2021, pasar AS ngalami penurunan 3% ing wulan Agustus 2021 amarga larangan sing ketat kanggo wisatawan internasional. Lalu lintas maskapai lan pendhudhukan hotel ngetutake pola sejarah, mudhun sawise musim panas sing kuwat banget lan nuduhake kekuwatan ing musim gugur. Screenings dening Transportation Security Administration (TSA) puncak ing Juli ing mung liwat 2 yuta penumpang maskapai, lan hotel tekan 71% manggoni.

Ing wulan Nopember, nyuda larangan perjalanan Eropa menyang Amerika Serikat nyebabake peningkatan kapasitas maskapai, sing nyebabake mundhake permintaan.
12 Negara iki terus mbukak lelungan nalika musim liburan teka. Nyatane, minggu Thanksgiving 2021 minangka pemecah rekor kanggo hotel AS - tingkat pendhudhukan ana ing 53%, lan RevPAR 20% luwih dhuwur tinimbang ing wektu sing padha ing taun 2019.

Pandemi Global kanthi Dampak Lokal

Ora mung kesiapan wisatawan domestik sing kudu ditindakake dening industri hotel minangka pendorong permintaan ing 2022. Pelancong internasional uga dadi pamirsa sing penting.

Pelancong internasional nyathet 15% saka total belanja lelungan AS ing taun 2019 sadurunge pandemi diwiwiti, nanging mung 6% ing taun 2020.15 Ing taun 2022, Dewan Perjalanan & Pariwisata Dunia nggambarake lompatan 228% ing mbuwang ing Amerika Serikat dening wisatawan internasional dibandhingake karo 2021.

Nyiyapake lonjakan potensial iki tegese ngakoni manawa sentimen babagan lelungan lan kesiapan lelungan bakal beda-beda ing saben negara amarga krisis global iki wis dilokalisasi banget. Hotel sing mikir babagan kesiapan liwat lensa pengalaman pandemi wong-wong saiki-lan saiki-papan paling apik kanggo nemtokake manawa kudu ngenalake langkah-langkah kesehatan lan safety tambahan kanggo narik kawigaten para wisatawan kasebut.

Mangkene apa sing diungkapake dening Indeks babagan kesiapan lelungan ing apa sing bakal dadi pasar mlebu kritis kanggo Amerika Serikat.

Ketidakpastian sing isih ana babagan sifat varian Omicron nalika diterbitake nuduhake sepira angel kanggo prédhiksi kesiapan lelungan ing 2022. Apa sing bisa kita anggep yaiku watesan sing ditrapake kanggo nglawan varian Omicron bakal tetep nganti Maret. Apa maneh, sawetara faktor jangka pendek duweni potensi kanggo mengaruhi kesiapan lelungan kanthi positif utawa negatif, lan sakabèhé, kita ora ngarep-arep Indeks bakal nuduhake tandha-tandha pemulihan sing konsisten nganti pertengahan 2022 paling awal.

TINJAUAN KERJASAMA 2022

Kesiapan lelungan bakal menehi informasi babagan kinerja industri hotel ing wilayah kritis kalebu pendhudhukan, revenue kamar, lapangan kerja, lan napsu konsumen. Nalika 2022 ora bakal bali maneh menyang 2019, prospek kasebut luwih kuat tinimbang ing 2021.

Manggoni

Pendhudhukan hotel samesthine bakal terus munggah saka tingkat paling ngisor ing taun 2020, kanthi rata-rata 63.4% kanggo taun kasebut, miturut STR lan Ekonomi Pariwisata.

Ing taun 2019, meh 60,000 hotel ing negara kasebut ngalami pendhudhukan hotel taunan rata-rata 66%, adol 1.3 milyar kamar. Pandemi kasebut nyebabake pendhudhukan hotel AS mudhun ing sejarah 24.5% ing April 2020, lan pendhudhukan taunan mudhun dadi 44% kanggo taun kasebut. Pendhudhukan hotel kanggo taun 2021 kira-kira meh 58% - limang poin luwih dhuwur tinimbang sing diramalake taun kepungkur (proyeksi 52.5%), nanging isih mudhun luwih saka wolung poin persentase saka tingkat prepandemik.

Nalika sawetara hotel-layanan lengkap wiwit operasional break malah ing 50% manggoni, iki ora akun kanggo utang hipotek lan biaya liyane. Dadi, umume hotel ngentekake rong taun kepungkur ing ngisor titik impas, gumantung saka cadangan kanggo nutupi biaya. Dadi, sanajan bali menyang pendhudhukan pra-pandemi ing taun 2022, hotel duwe cara sadurunge pulih. Tarif pendhudhuk dijangkepi bakal terus munggah ing taun 2022, kanthi rata-rata 63.4% kanggo taun kasebut.

Gambar 1 – Panginepan Kamar Hotel miturut Taun

Revenue kamar

Sawise ambruk meh 50% ing 2020, revenue kamar hotel meh bali
Tingkat 2019 taun iki. Pengeluaran tambahan non-kamar bakal terus ketinggalan.
Sadurunge pandhemen, industri hotel 5.4 yuta kamar tamu ngasilake luwih saka $ 169 milyar ing kamar taunan, sing ora kalebu tambahan puluhan milyar sing digawe kanthi nyewa ruangan rapat lan sumber penghasilan tambahan liyane.

Ing taun 2020, revenue kamar hotel mudhun meh 50% ing Amerika Serikat dadi mung $ 85.7 milyar, banjur mbalekake maneh dadi $ 141.6 milyar ing 2021. Iki tegese sajrone rong taun kasebut, hotel ilang bathi kolektif $ 111.8 milyar ing kamar. Pendapatan kamar dijangkepi tekan $ 168.4 milyar ing taun iki, utawa ing siji titik persentase tingkat 2019.

Prospek kanggo penghasilan tambahan saka rapat, acara, lan panganan lan omben-kira $ 48 milyar saben taun sadurunge pandemi - kurang jelas. Proyek Knowland mung 58.3% rapat lan acara bakal bali ing 2022, kanthi 86.9% maneh ing 2023, tegese akeh revenue kasebut bakal terus ilang.

Gambar 2 - Revenue Kamar Hotel miturut Taun

Gawean

Ing pungkasan 2022, hotel samesthine bakal makaryakke 2.19 yuta wong-93% saka
tingkat pra-pandemi dheweke.

Ing taun 2019, hotel AS langsung nyambut gawe luwih saka 2.3 yuta wong. Sawise penurunan sing signifikan ing taun 2020, hotel rampung ing 2021 kanthi 77% saka tingkat tenaga kerja 2019.

Sanajan wutah sing kuat diarepake ing taun ngarep, hotel dijangkepi bakal mungkasi 2022 kanthi 2.19 yuta karyawan - mudhun 166,000 utawa 7% dibandhingake taun 2019, nggambarake angin gedhe ing pasar tenaga kerja.

Gambar 3 - Employment miturut Taun

Napsu Konsumen

Ana panjaluk lelungan-utamane ing antarane wong sing luwih enom.

Sawise pirang-pirang wulan karantina lan larangan lelungan ing awal pandemi, akeh wong Amerika sing kepengin banget lelungan maneh ing taun 2021; dikarepake sing samesthine kanggo terus taun iki. Miturut Morning Consult's State of Travel and Hospitality Q4 Report, 64% wong diwasa AS ujar manawa wis lelungan sajrone taun kepungkur, kanthi konsumen sing luwih enom lan berpenghasilan luwih dhuwur.

Laporan kasebut uga nemokake manawa saka wolung negara sing ditliti, wong Amerika minangka salah sawijining sing paling kepengin banget, kanthi 50% ngarepake lelungan santai sajrone nem wulan sabanjure.

Miturut Survei Blanja Liburan AS 2021 Accenture, 40% konsumen AS rencana fokus kanggo nyimpen kanggo preian utawa lelungan ing mangsa ngarep. Nyimpen kanggo lelungan minangka prioritas finansial paling penting kaloro konsumen sawise mbayar utang (Gambar

43% kebak ngarepake lelungan luwih akeh sajrone nem wulan sabanjure tinimbang dibandhingake karo periode nem wulan sing padha ing 2019.

Gambar 4 – 5 Prioritas Keuangan Konsumen AS ing 2022

Gen Z lan Millennials utamane kepengin lelungan maneh, sanajan isih butuh jaminan kanggo nglakoni. Siji-pihak saka grup iki percaya yen informasi pas wektune, manajemen aliran lelungan sing luwih apik, lan kemampuan kanggo Book lan konfirmasi status vaksinasi liwat app perusahaan travel bakal mbujuk wong kanggo lelungan maneh.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar