Pamulihan Perjalanan Anyar Njupuk Evolusi

Hilton
ditulis dening Juergen T Steinmetz

2022 bakal ndeleng kemajuan terus menyang pemulihan amarga industri hotel nanggapi kabutuhan sing terus berkembang saka lelungan "anyar".
Hotel mbutuhake wawasan lan keluwesan kanggo ngatur
volatility terus. Nanging tantangan ing taun-taun sadurunge wis nyiapake hotel kanthi apik kanggo njupuk kesempatan ing ngarep.

Print Friendly, PDF & Email

Panjaluk lan kepinginan lelungan anyar duwe implikasi kanggo hotel amarga nyetel prioritas strategis lan fokus sumber daya lan investasi kanggo nyukupi kabutuhan tamu kanthi efektif. Ing taun 2022, mbangun tenaga kerja, nambah kelestarian, lan mbayangake maneh kesetiaan bakal dadi area utama kanggo hotel sing pengin cocog karo lelungan anyar.

Mbangun maneh Tenaga Kerja Hotel kanggo Era Anyar Lelungan

Tantangan staf wis ngalangi bali menyang normal ing pirang-pirang hotel ing saindenging negara, dadi angel nanggapi panjaluk sing saya tambah. Nalika meh kabeh industri ngalami kekurangan tenaga kerja ing taun kepungkur, kekurangan utamane ing hotel amarga loro-lorone PHK pandemi lan gelombang wong sing lunga kanthi sukarela, asring kanggo kesempatan ing industri liyane.

Asil survey anggota AHLA Oktober 2021 nuduhake kepiye kahanan saiki.
Saklawasé kabeh (94%) responden ujar manawa hotele kurang karyawan, kalebu 47% sing ujar manawa kekurangan tenaga kerja. Kajaba iku, 96% responden nyoba nyewa nanging ora bisa ngisi posisi sing mbukak.

Minangka industri hotel terus ing dalan kanggo Recovery ing 2022, mbangun maneh blumbang bakat bakal kritis kanggo ngawula kabutuhan lelungan anyar. Sawise kabeh, ing
industri dijangkepi bakal mungkasi 2022 mudhun 166,000 buruh dibandhingake 2019.37
Recruit buruh uga bakal luwih rumit ing pirang-pirang industri sing diwenehake
kompetisi sengit.

Kabar apik yaiku ana kesempatan kanggo narik lan nahan karyawan anyar
cara. Iki bisa ateges bangunan ing ana efforts kanggo ngajari wong bab kabeh
dalan karir macem lan nyedhiyani pembangunan karir lan latihan skills cocog.

Calon saiki peduli babagan jalur karir, pengaturan kerja sing fleksibel, lan pelatihan ketrampilan sing tetep bisa ditindakake ing mangsa ngarep. Hotel uga duwe kesempatan kanggo nguatake keragaman lan praktik inklusi, ngembangake karir kanggo wong sing duwe warna lan wanita lan mesthekake yen karyawan ing kabeh tingkat beda-beda kaya tamu.

Dobel Mundhut Kelestarian kanggo Wong lan Planet

Nalika lelungan anyar kepengin nindakake bisnis karo merek hotel sing selaras karo tujuan pribadine, prasetya hotel kanggo kelestarian bakal nambah pengaruh keputusan tuku. Survei global sing anyar kanggo lelungan ngandhakake yen telung wilayah paling dhuwur sing dianggep konsumen kudu fokus ing perusahaan perjalanan ing wilayah iki yaiku pengurangan emisi karbon, daur ulang, lan pengurangan sampah panganan. Dheweke uga kasengsem ing tumindak sing ngatasi plastik siji-siji, sampah banyu, lan konservasi listrik.

Kanthi pamilik hotel isih ngrasakake tekanan ekonomi pandemi lan kudu menehi prioritas kanggo mbuwang dhasar kanggo njaga bisnis, nandur modal ing kelestarian bisa katon kaya prioritas sing kurang langsung.
Nanging hotel ora kudu nggawe pilihan antarane "nindakake perkara sing bener" lan nindakake perkara sing wicaksana babagan finansial nalika nerangake kelestarian.

Tujuane kanggo nyelarasake investasi sing lestari karo ngasilake finansial supaya bisa ngluwihi biaya kepatuhan sing gampang. Investasi ing program sing kohesif, dikomunikasikake kanthi jelas, lan menehi bali finansial sing padhet marang pamilik-apa liwat desain hotel sing ijo, nyopir efisiensi energi liwat sistem bangunan, utawa melu perjanjian tuku tenaga sing bisa dianyari atas jenenge franchisee-bakal dadi aturan. kajaba minangka lelungan anyar sing seneng karo merek sing ngurmati kelestarian lan tanggung jawab sosial.

Reimagining Kasetyan ngluwihi Points

Program kasetyan sing ngarahake kabutuhan para lelungan bisnis lan adhedhasar utamane ing ngumpulake poin bakal saya kurang relevan. Imperatif saiki program kanggo wong sing lelungan kurang lan kanggo tujuan luang. Kasus: Ing September 2021, 41% lelungan ing Amerika Serikat ngunjungi kulawarga lan kanca, lan 41% lagi lelungan. Mung 8% ing lelungan bisnis, lan 6% arep menyang konvensi utawa konferensi sing gegandhengan karo karya.

Kasunyatane yaiku skema kesetiaan adhedhasar frekuensi lelungan ora cocog karo prilaku wong sing lelungan anyar lan lingkungan panjaluk sing ditindhes. Lan sanajan panjaluk mundhak ing wulan lan taun sing bakal teka, campuran lelungan bisnis lan luang bakal diganti kanthi permanen, lan program kesetiaan kudu selaras karo prilaku lelungan sing saiki supaya bisa melu.

Hotel sing reground program kasetyan ing dinamika pola dikarepake anyar ing posisi paling apik kanggo mbangun kasetyan. Iki tegese akuntansi kanggo model pengalaman, model data, lan model bisnis. Kabeh bagean iki bisa bebarengan kanggo nggawe program kasetyan adhedhasar kabutuhan manungsa nalika ndhukung aspèk operasional ngirim ing.

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar