Luwih akeh kewan sing diadopsi dadi kanca ing saindenging jagad

gambar duweni saka Jowanna Daley saka Pixabay
ditulis dening Linda S. Hohnholz

Amarga luwih akeh kewan sing diadopsi sajrone jaman pandemik iki, pasar kesehatan kewan global samesthine bakal tekan US $ 79.29 Milyar ing taun 2028 lan ndhaptar CAGR penghasilan sing tetep 5.9% sajrone ramalan, miturut laporan paling anyar sing diterbitake dening Laporan lan Data. .

Print Friendly, PDF & Email

Faktor utama sing nyebabake wutah pasar global yaiku prevalensi macem-macem penyakit lan infeksi zoonotik lan panganan, nambah kegiatan riset lan pangembangan ing kedokteran hewan, lan inisiatif pamrentah sing apik.

Kesehatan kewan kalebu ngurus kewan kanthi vaksinasi pas wektune, pemeriksaan kesehatan rutin, lan kunjungan perawatan hewan. Kéwan wis akèh dipigunakaké kanggo pangolahan tetanèn, peternakan, lan minangka pets ing ndonya nganti pirang-pirang abad. Nanging, kéwan iki rawan kanggo macem-macem penyakit lan infèksi.

Pamilik kewan wis ngerti pentinge njaga kesehatan kewan kanthi nindakake tes rutin kanggo deteksi awal penyakit lan perawatan. Bebarengan karo iki, akeh organisasi publik lan swasta wis fokus kanggo nawakake fasilitas perawatan sing luwih apik, lan mbiayai laboratorium riset sing nggarap penyakit kewan lan penyakit zoonotik.

Macem-macem pemain pasar fokus kanggo ngembangake produk kesehatan kewan sing larang regane. Wutah asil pasar global amarga faktor kayata nambah penetrasi internet lan e-commerce, nambah jumlah klinik dokter hewan lan rumah sakit ing ndonya, lan nambah investasi ing kegiatan riset lan pangembangan.

Nanging, norma pemerintah sing ketat babagan persetujuan obat-obatan kewan lan kurang kesadaran babagan kesehatan kewan, lan dosis antibiotik lan parasitisida sing ora bener ing pirang-pirang negara sing durung berkembang minangka sawetara faktor penting sing bakal ngalangi wutah pasar global sajrone ramalan.

Sawetara sorotan utama saka laporan kasebut:

  • Antarane jinis produk, segmen diagnostik samesthine bakal ndhaptar CAGR paling cepet sajrone ramalan amarga nambah prevalensi macem-macem penyakit ing kewan, nambah biaya kesehatan kewan, nambah jumlah klinik veteriner lan rumah sakit sing dilengkapi peralatan lan prosedur diagnostik paling anyar.
  • Adhedhasar jinis kewan, segmen kewan pendamping samesthine bakal ndhaptar CAGR kanthi cepet ing antarane taun 2021 lan 2028 amarga faktor kayata nambah adopsi pets kanggo kanca ing ndonya, ningkatake layanan Veteriner, lan nambah kesadaran babagan kesehatan kewan lan pemeriksaan kesehatan rutin. Kajaba iku, pendanaan umum lan pribadi kanggo riset Veteriner lan inisiatif pamrentah kanggo ndhukung perawatan pet sacara global nyebabake pangembangan pendapatan segmen kasebut.
  • Adhedhasar panggunaan pungkasan, segmen rumah sakit lan klinik veteriner samesthine bakal entuk pangasilan paling gedhe sajrone ramalan amarga nambah infrastruktur kesehatan kewan, kedadeyan macem-macem infeksi lan penyakit ing kewan, nambah tes rutin, lan kasedhiyan paling anyar. fasilitas perawatan lan diagnostik ing akeh klinik Veterinary lan rumah sakit.
  • Eropa samesthine bakal ndhaptar wutah pendapatan sing tetep sajrone ramalan amarga faktor kayata nambah adopsi kewan pendamping ing wilayah kasebut, konsumsi produk kewan sing dhuwur, nambah prevalensi penyakit kewan, kasedhiyan layanan diagnostik lan perawatan lanjut.
  • Pendapatan pasar Asia Pasifik samesthine bakal tuwuh ing CAGR kanthi cepet 10% sajrone ramalan amarga prevalensi macem-macem penyakit zoonotik, nambah adopsi pets kayata asu lan kucing ing antarane wong tuwa lan bocah-bocah, urbanisasi kanthi cepet, lan nambah panggunaan. penghasilan. Kajaba iku, nambah kesadaran babagan kesehatan kewan lan kewan, pemeriksaan rutin lan tes, lan kasedhiyan produk perawatan kesehatan kewan paling anyar lan peralatan diagnostik nyebabake tuwuhing pasar Asia Pasifik.
  • Zoetis Inc., Ceva Santé Animale, Merck Animal Health, Vetoquinol SA, Boehringer Ingelheim International GmbH, Bayer AG, Virbac, Heska, Nutreco NV, Novartis International AG, Elanco Animal Health Inc., Biogenesis Bago SA, Thermo Fisher Scientific, Dechra Pharmaceuticals Plc., lan Tianjin Ringpu Biotechnology Co Ltd. minangka sawetara perusahaan utama sing makarya ing pasar kesehatan kewan global.

 

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Linda S. Hohnholz

Linda Hohnholz wis dadi editor utama eTurboNews pirang-pirang taun.
Dheweke seneng nulis lan menehi perhatian marang rincian.
Dheweke uga tanggung jawab kanggo kabeh konten premium lan rilis pers.

Ninggalake Komentar