Ekstensi Visa Turis Thailand Saiki Diwatesi

ditulis dening Juergen T Steinmetz

Wingi minangka dina pungkasan kanggo pengunjung ing Thailand nglamar perpanjangan visa 60 dina kanggo COVID-19
Dikarepake bakal dilanjutake, nanging Imigrasi Thailand ngonfirmasi Rebo, 26 Januari yen ekstensi visa adhedhasar kabijaksanaan Covid saiki diwatesi. Isih eluwes yaiku wong manca sing asline mlebu Kraton kanthi visa turis 60 dina, diwenehake dening pos diplomatik Thailand ing luar negeri, utawa kanthi prangko visa 30 dina sing dicap ing bandara Bangkok.

Sing duwe visa non-imigran saka jinis apa wae ora bisa maneh ngluwihi utawa gawe anyar tetep kanthi nggunakake rute Covid.

Nanging wong manca bisa terus entuk perpanjangan tetep yen dheweke kualifikasi miturut aturan sing visa non-imigran. Contone, sing duwe visa non-imigran adhedhasar pensiun bisa terus entuk ekstensi taunan yen duwe dokumentasi bank utawa kedutaan sing dibutuhake kaya ing jaman kepungkur.

The alesan nyoto kanggo aturan anyar sing gegandhengan karo Covid yaiku kawicaksanan dienalake rong taun kepungkur kanggo nglanjutake "turis" sing terdampar amarga pandemi. Wong sing duwe visa non-imigran ora dianggep lagi preian.

Pengunjung sing ora bisa ngluwihi utawa nganyarake visa ing Thailand diwenehi 7 dina kanggo ninggalake negara kasebut. Ekstensi Covid kanggo "turis" sing isih layak kasedhiya nganti 25 Maret 2022

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.

Ninggalake Komentar