Pasien pisanan sing didaftar ing Studi Klinis Regenerasi Saraf

ditulis dening editor

Checkpoint Surgical, Inc. dina iki ngumumake wis ndhaptar pasien pisanan ing studi klinis multi-pusat babagan teknologi regenerasi saraf terobosan perusahaan. Pasien kasebut didaftarkan ing The Ohio State University, salah siji saka patang situs sing aktif ndhaptar pasien ing uji klinis kanthi acak kaping pindho. Situs liyane sing melu kalebu Medical College of Wisconsin, Universitas Northwestern, lan Pusat Kesehatan Militer Nasional Walter Reed. Panaliten kasebut uga dibiayai dening Penghargaan Uji Coba Klinis Departemen Pertahanan kanggo Dr. Amy Moore ing The Ohio State University.      

Print Friendly, PDF & Email

Sistem Checkpoint BEST (Brief Electrical Stimulation Therapy) nampa sebutan Piranti Terobosan saka FDA ing pungkasan taun 2019. Sistem BEST dirancang kanggo nyedhiyakake stimulasi listrik saka saraf perifer kanggo ningkatake regenerasi saraf minangka tambahan kanggo intervensi bedah sawise cedera saraf, kanthi tujuan kanggo nyepetake lan ningkatake pemulihan pasien.

"Iki minangka wektu sing nyenengake ing operasi saraf," ujare Amy Moore, MD, Ketua Departemen Bedah Plastik lan Rekonstruktif ing The Ohio State University Wexner Medical Center. "Uji coba klinis iki ngidini kita njelajah sistem BEST ing manungsa lan duweni potensi kanggo ningkatake fungsi, pemulihan lan kualitas urip ing pasien sing nandhang ciloko saraf sing ngancurake."

"Pendaftaran pasien pisanan kita nandhani tonggak penting nalika kita kerja kanggo nerjemahake terapi sing janjeni iki menyang praktik klinis," ujare Eric Walker, PhD, Direktur Riset Klinis ing Checkpoint Surgical. "Kita duwe tim kolaborator klinis lan ilmiah sing apik sing wis nulungi kita tekan titik iki, lan kita terus kerja kanggo maju ilmu lan praktik klinis kanggo nambah pemulihan sawise ciloko saraf perifer."

Print Friendly, PDF & Email

Berita sing gegandhengan

About penulis

editor

Pemimpin editor kanggo eTurboNew yaiku Linda Hohnholz. Dheweke adhedhasar ing HQ eTN ing Honolulu, Hawaii.

Ninggalake Komentar